Innovatív képzések a Magyar TDM Szövetségnél

Forrás: turizmus.com

 2020. január 16. 18:20

Két innovatív szemléletű szakmai képzést indít a Magyar TDM Szövetség, nemcsak TDM-menedzsereknek.

A Magyar TDM Szövetség a 2020-as évben is elindítja a tavaly nagy sikerrel zárult, ’D’ képzési körben engedélyezett Stratégiai menedzsment – 120 órás, valamint a Stratégiai termékfejlesztés és innováció a turizmusban – 30 órás képzését.

Mindkét tréning sajátossága, hogy a szakmai tudás mellett nagy hangsúlyt helyez az önreflexióra, az egyén saját képességeinek fejlesztésére; a csoportos coachingot ötvözi az elméleti és gyakorlati turisztikai ismeretek elsajátításával.

A Stratégiai menedzsment tréning célja a „leaderré válás” folyamatának elősegítése: a 13 alkalmas közös munka eredményeképpen a résztvevők magabiztos szakmai ismeretekre és vezetői készségek elsajátítására számíthatnak, valamint arra, hogy stratégiai szemléletük révén legitim és autonóm módon lesznek képesek szervezeteket irányítani.

Hallgatóink ott kapnak segítséget, támogatást, ötletet, ahol ők maguk ezt leginkább szükségesnek találják. Oktatóink között elismert szakemberek találhatóak, akik tapasztalatuk és magas szintű tudásuk révén képesek fejleszteni a résztvevőket.

A Stratégiai termékfejlesztés és innováció a turizmusban elnevezésű képzés azoknak szól, akik piacra szabott, jól értékesíthető turisztikai terméket vagy térségi kínálatot szeretnének összeállítani, akik megismernék és fejlesztenék saját kreatív képességeiket, és akik az eddigi ösztönös tevékenység mellett immár tudatosan figyelnék a piac igényeit, a termékük életútját és az értékesítési folyamat menedzsmentjét.



Mindkét képzés 2020 februárjában indul, bővebb információ a www.tdmszovetseg.eu oldalon található, illetve Horváth Viktória titkárnál az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen kérhető!

Jelentkezési határidő: 2020. január 24.

Fktv. szerinti engedélyszám: E-001521/2016/D001, E-001521/2016/D002