Iroda kilátással - a HÉTEN még várjuk a nevezéseket!

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 24. 16:59

Kinek van a legszebb kilátása az irodából? Erre keressük a választ Turizmus PANORÁMA elnevezésű fotópályázatunkon! A nagy érdeklődésre és a nyári szabadságokra való tekintettel augusztus 28-ig MEGHOSSZABBÍTOTTUK a határidőt, a szavazás szeptember 1-jén indul!

A szektorban dolgozó cégeknek nincs más dolguk, mint lefotózni a legszebb kilátást, beküldeni, és szavazni a Facebook oldalunkon. Érdemes, a győztest értékes nyeremény illeti.

Az ötletet saját házunk tájáról merítettük, szerkesztőségünk Munkás utcai ablakaiból ugyanis ilyen látvány tárul elénk nap mint nap, nézzétek csak!

(A fotót kollégánk, Grósz Balázs készítette.)

Most arra szeretnénk mindenkit bátorítani, hogy fotózzatok ti is, és mutassátok meg nekünk és a szakmának, nálatok milyen a PANORÁMA!

 

Mi a teendő?

Készítsetek egy képet (max 1920 pixel szélesség és max 6 MB) az irodátok legszebb panorámájú ablakából, majd augusztus 28-ig küldjétek be nekünk cégetek és egy kontaktszemély nevének és elérhetőségeinek megadásával a fotopalyazat@turizmus.com e-mail címre!

Ezt követően valamennyit közzétesszük a Turizmus Kft. Facebook oldalán létrehozott galériában, ahol tudtok majd rájuk szavazni és buzdítani ismerőseiteket is a szavazásra.

Eredményhirdetés: szeptember 14.

A legtöbb lájkot kapott cég 2 főre szóló, 2 éjszakás vouchert kap az 5 csillagos, portoroz-i Grand Hotel Bernardin szállodába, a szlovén Bernardin Group hotellánc felajánlásában.

A verseny csak a turisztikai szektorban tevékenykedő cégeknek szól, ezt kérjük igazolni majd a nevezésnél is!

 

Vigyázz, kész, katt!


A Turizmus Kft. csapata