Ismét lehet jelentkezni a Trend FM vállalkozásfejlesztési realityjébe!

Forrás: turizmus.com

 2020. november 17. 15:41

2021-ben a 8. évaddal jelentkezik a Mentor. A korábban GR2 néven futó rádióműsorban kis- középvállalkozások versengenek egymással hétről hétre, a legjobb vállalkozás pedig 3 millió forint összértékű hirdetési csomagot nyer a Trend FM rádiónál.

A Mentorban részt vevő cégvezetőknek hetente egy stratégiai házi feladatot kell megoldaniuk, aminek eredményeit a műsorban prezentálják. Az adásokra történő felkészülést a Coach, dr. Molnár Imre segíti, aki konzultál a versenyzőkkel és támogatja őket a feladatok megoldásában.

Dr. Molnár Imre

Fotó: Trend FM

A feladatok tematikája a kockázatmenedzsment, kommunikáció, üzleti terv készítése, vezetőfejlesztés, vállalati kultúra alakítása és egyéni célkitűzések, valamint mérési technikák definiálása körül alakul.

A műsor nem titkolt szándéka, hogy lehetőséget nyújtson olyan vállalkozásoknak a fejlődésre, amelyek szeretnének a következő szintre lépni, de ehhez nem feltétlenül állnak rendelkezésükre a megfelelő eszközök.

Az ingyenes tanácsadás és a feladatok ebben nyújtanak segítséget a szakértő tanácsadó szerint:

„egy sikeres változtatási folyamathoz nemcsak a katalizátor szerepét is betöltő tanácsadó kell, hanem maga a változás iránt eltökélt vezető és csapata is. A Mentor abban egyedülálló, hogy ide olyan cégek vezetői jelentkeznek, akik eddig is jól csinálták a dolgaikat, de érzik, hogy talán lehetne jobban is. Ehhez készek újat tanulni, változtatni magukon is.”

Annak érdekében, hogy a résztvevők a legtöbbet vegyék ki a versenyből, heti 1-2 munkanapot érdemes rááldozni a készülésre – tette hozzá –, hiszen milliókat spórolhatnak vállalkozásuknak azzal, ha proaktívan állnak a feladatokhoz, és nyitottak a Coach támogatására.

A műsor 2021. január 12-én indul, az adásfelvételek péntek délelőttönként készülnek.

Jelentkezési határidő: december 6. éjfél.

 

 

A pályázatot itt nyújthatja be.

IDE kattintva pedig megismerheti a Mentor egy korábbi évadának első helyezettjét.

(X)