Társkiállítók jelentkezését várja az MTÜ az ITB Berlin turisztikai vásárra

Forrás: turizmus.com

 2024. február 01. 12:01

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2024. február 11-ig várja a budapesti társkiállítók jelentkezését a 2024. március 5-7. között megrendezésre kerülő ITB Berlin turisztikai vásárra.

Az ITB Berlin a szabadidős turizmus piacvezető szakmai vására, ahol a globális turisztikai szakma legfőbb szereplői mellett a szakmai vásárlók és a média szereplői is megjelennek. A szakkiállításon a hagyományos leisure szolgáltatóktól a legmagasabb utazói igényeket kielégítő prémium szolgáltatókig a partnerek lehető legszélesebb körével nyílik lehetőség a szakmai és üzleti kapcsolatok bővítésére. A tavalyi rendezvényen a világ minden tájáról több mint 90 000 szakmai látogató és 5500 kiállító vett részt.

Az MTÜ a magyar turisztikai kínálat hatékony megjelenítése érdekében a Budapest fókuszú magyar standon előzetes jelentkezés alapján idén is társkiállítói lehetőséget biztosít 12 társkiállító számára.

Társkiállítók jelentkezését várja az MTÜ a berlini ITB-re

Fotó: Facebook/Messe Berlin

A jelentkezéseket és a részvétellel kapcsolatban felmerülő kérdéseket az ügynökség 2024. február 11-ig várja a kiallitas@visithungary.com e-mail-címen vagy az online jelentkezési felületen.

A jelentkezéseket az aláírt jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében igazolják vissza a szervezők.