Péntekig lehet jelentkezni a virtuális ITB Berlin szakvásárra

Forrás: turizmus.com

 2021. január 07. 08:02

Január 8-ig még lehet jelentkezni a világ egyik legnagyobb turisztikai szakvásárára. Az ITB Berlint 2021. március 9–12. között első alkalommal rendezik meg online formában, melyre részvételi lehetőséget hirdet a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A 2020-as, szintén virtuális WTM és ILTM vásárok megerősítették az MTÜ-t és a hazai szakmai szereplőket abban, hogy egy online kiállítás is lehet sikeres, és hozhat valódi üzleti kapcsolatokat.

A Magyar Turisztikai Ügynökség ezért társkiállítói csatlakozási lehetőséget hirdet a 2021-es ITB Berlin NOW online vásárra.

A kiállításra 2020-ban a legkedvezőbb társkiállítói részvételi díj is megközelítette az egymillió forintot. A 2021-es virtuális ITB vásáron a társkiállítói helyeket 200.000 Ft + áfa összeg megfizetése mellett biztosítja az MTÜ, amelyből további 50% kedvezményre jogosultak a Kiemelt Partner Programban résztvevő magyar szolgáltatók.

A vásáron 10:00-18:00 óra között lesz lehetősége a résztvevőknek szakmai megbeszélésekre és előadások, kerekasztal-beszélgetések meghallgatására. A virtuális standon megjelenő társkiállítóknak 5-5 online belépőt biztosít az MTÜ.

Az ITB Berlin nyitó oldala

Fotó: itb-berlin.com

Jelentkezési szándék esetén az ITT található jelentkezési lapot kitöltve és aláírva legkésőbb január 8-ig kérik elküldeni a kinga.farkas@mtu.gov.hu e-mail címre.

A kiállításról bővebben az alábbi linken olvashatnak: itb-berlin.com