Elindult a jelentkezés az MTÜ Kiemelt Partner Programjára

Forrás: turizmus.com

 2023. november 02. 10:30

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ/Visit Hungary) meghirdeti a 2023. évi Kiemelt Partner Programot, amelyben idén fontos változások történtek.

A Kiemelt Partner Program 2018 óta évről évre lehetőséget nyújt a turisztikai szakma képviselőinek arra, hogy elősegítse a vállalkozásaik fejlesztését, új szakmai kapcsolatokra tegyenek szert és erősítsék egymás között az együttműködést.

A Kiemelt Partner státusz számos előnyt kínál, többek között 50%-os kedvezményt az MTÜ/Visit Hungary által szervezett költségtérítéses aktivitások részvételi díjából – így a vásárokéból is. Idén fontos változások történtek az előző évek gyakorlatához képest: kizárólag a Kiemelt Partnerek lesznek jogosultak jelentkezni a vásárokon kívül megrendezett B2B (vállalatok közötti üzleti) eseményekre. Az MTÜ az egyes nemzetközi megkeresések alkalmával elsősorban Kiemelt Partnereit ajánlja minősített szolgáltatóként, továbbítja számukra a beérkező releváns nemzetközi hivatásturisztikai lekéréseket, továbbá a felhívásokat először az ő körükben teszi közzé.

A magyar stand a 2023-as berlini ITB-n

Fotó: MTÜ

Az új Kiemelt Partner Program nyílt pályázatára idén 15 kategóriában pályázhatnak a jelentkezők.

A pályázati online platform 2023. október 20. (péntek) és november 24. (péntek) 20:00 óra között érhető el. A jelentkezéshez szükséges online kérdőívet itt töltheti ki: https://visithungary.com/kiemeltpartner/regisztracio-feltetelek

A pályázati kiírás tartalmaz egy Kitöltési Útmutatót, amely segít a kérdőívek kitöltésében. A jelentkezéshez szükséges kérdőíveket egy alkalommal, végig ki kell tölteni, egyéb esetben a korábban rögzített válaszok törlődnek.

A pályázatok bírálata folyamatos, várhatóan a határidő letelte után egy héttel fejeződik majd be.

A Kiemelt Partnerek jóváhagyott hivatalos listája a tervek szerint a december elején lesz elérhető a www.visithungary.com/B2B oldalon.

Az új Kiemelt Partner státusz 2024. január 1-től kezdődik.

Felmerülő kérdéseiket a kp@visithungary.com e-mail címen tehetik fel a jelentkezők.