Jelentkezési lehetőség a WTM London virtuális vásárra

Forrás: turizmus.com

 2020. október 29. 10:29

A Magyar Turisztikai Ügynökség Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága november 9-11. között részt vesz a World Travel Market London virtuális vásáron, melyen kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosít 14 társkiállító (utazási irodák, szállodák, szolgáltatók) számára.

A WTM (World Travel Market) London a világ egyik legfontosabb szakmai vására a szabadidős turizmus szegmensben, ahol nemcsak a brit piac, hanem a globális turisztikai szakma szereplői képviseltetik magukat.

A járványhelyzet miatt a személyes találkozók lehetősége napjainkban korlátozott, ugyanakkor a kapcsolattartás elengedhetetlen, éppen ezért a kiállítás idén az online térben zajlik majd.

Az előző évek gyakorlata alapján idén is standokon tudnak megjelenni a kiállítók, immáron virtuálisan, melyhez társkiállítók tudnak csatlakozni. A vásár látogatói többek között meghívott buyerek és a média szereplői lesznek.

Online platformon tudnak a látogatók a kiállítókkal egyeztetni, valamint előadásokat hallgatni. Mivel a vásári részvételhez idén nem kell elutazni, valamint a részvételi költségek is jelentősen átalakultak, várhatóan az idei látogatószám messze felülmúlja majd a korábbi évek 51 ezres látogatószámát.

A rendezvény időpontja: 2020. november 9-11.

Nyitvatartási ideje: 7:00-22:00 (igazodva a különböző időzónákhoz)

Bővebb információ itt olvasható: https://london.wtm.com/

A Magyar Turisztikai Ügynökség felismerve az első globális online vásár adta lehetőséget és ennek kihagyhatatlan előnyeit, virtuális standdal vesz részt a rendezvényen, ahová idén is várjuk a társkiállítói partnereink jelentkezését.

Az MTÜ a részvételi lehetőséget 200.000 HUF +ÁFA értékben tudja biztosítani, mely összegből a 2019-ben Kiemelt Partner minősítést kapott résztvevők számára 50%-os kedvezményt nyújt.

Kérjük a Jelentkezési lapok kitöltésével és visszaküldésével szíveskedjenek jelezni a részvételi szándékot.

A Jelentkezési lap megküldési határideje: 2020. október 30. (péntek) 14:00 óra.

Jelentkezési lapok letölthetőek ITT.

Az Általános Szerződési Feltételek ITT olvashatók.

Az online adatkezelési tájékoztatás pedig ITT érhető el.

A jelentkezési lapokat Jandrasics Borbála brit piacért felelős országspecialista e-mail címére várják: borbala.jandrasics@mtu.gov.hu

A végleges részvétel visszaigazolásáról a beérkezett, cégszerűen aláírt, és hibátlanul kitöltött jelentkezési lapok sorrendje alapján dönt az MTÜ.

A társkiállítóknak nyújtott szolgáltatások részletes leírása:

Minden társkiállító listázásra kerül az online katalógusban.

Társkiállítóként 3 felhasználói profil regisztrációs lehetőséget kap az online kommunikációs felületen, melyről profilonként 10-10 meghívót tudnak küldeni a számukra releváns buyerek részére egyeztetésre.

Az előző évekhez hasonlóan saját naptár is rendelkezésre áll a társkiállítók részére megbeszélések egyeztetésére.

Ezen felül, az első 11 jelentkező részt vehet a „Speed Networking session"-ön is, ami november 2-án hétfőn 11.00-12.15 között kerül megrendezésre és minden résztvevő számára 12 találkozót garantál előre válogatott buyerekkel.