Jordánia, mint még soha korábban - Anubis Travel, a jordán specialista

Forrás: turizmus.com

 2015. július 21. 13:24

A elmúlt években óriási sikerrel működő saját charterjáratunknak köszönhetően, a partnerek és az utasok kiváló visszajelzései alapján, örömmel tudatjuk, hogy az idei nyári szezonban még jobb és kényelmesebb programokat kínálunk utasaink és partnereink megelégedésére.

Az eddigiekhez hasonlóan a jordán piac legjobb szállodáival dolgozunk, úgy mint a Marina Plaza 4*+, amelyre az Anubis Travelnek kizárólagossága van a magyar piacon. Vendégeink részére - all inclusive ellátást biztosít, amely igazán kényelmes és takarékos megoldás családok számára, hiszen Jordániában az italokat nem kínálják olcsón.

Az all inclusive ellátás azért került bevezetésre, mert a meleg nyári időszakban, a két, három gyermekkel érkező családoknak állandóan szüksége van vízre és üdítőre, melyre így nem kell költeniük. Megfizethető áraink miatt biztosak vagyunk benne, hogy minden utasunk könnyedén megtalálja a számára legmegfelelőbb utazást az aqabai és holt-tengeri üdüléseinkből, illetve Aqaba - Holt-tenger kombinált programjainkból.