Kajla kreatív országépítésre hívja a gyerekeket

Forrás: turizmus.com

 2020. június 25. 15:05

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén nyáron is folytatja „Hol vagy, Kajla?” kampányát. Első lépésként elindult a Kajla makett című játék: az ország egész területéről 20 nevezetesség makettjét építhetik meg a gyerekek.

A játékban a családok a makett.kajla.hu weboldalon díjmentesen igényelhetnek egy-egy makettcsomagot, ez olyan kártyákat tartalmaz, amelyekből 3D-ben összeállítható egy-egy kiemelt hazai nevezetesség.

A játék lényege, hogy a Magyar Posta közreműködésével célba juttatott makettek összeállítását követően a gyerekek azokról kreatív fényképeket készítsenek akár egyedi díszítéssel, háttérrel vagy mesés környezetbe helyezve őket, majd tegyék közkinccsé a kampány weboldalán.

A cél az, hogy minél többen megismerjék és megjegyezzék Magyarország csodáit.

 

Lehetőség van a makettek otthoni letöltésére és kinyomtatására is, így bárki összerakhatja akár mind a 20 nevezetességet.

A közzétett fotók beküldői további maketteket kapnak ajándékba. A legszebb fotók feltöltői pedig fődíjként egy óriás Magyarország-térképet és egy teljes, a térképre helyezhető, 20 darabos makettszettet kapnak ajándékba.

A játék július 15-ig tart, addigra Kajla már újabb meglepetéssel készül – ígéri a Magyar Turisztikai Ügynökség.