Hol vagy, Kajla? – képzeletbeli utazásra hívja a gyerekeket a MTÜ

Forrás: turizmus.com

 2020. április 16. 16:43

A Magyar Turisztikai Ügynökség új kisfilmmel és játékokkal támogatja a családokat. Folytatódik a 2019 nyarán nagy sikerrel útjára indított Hol vagy, Kajla? program, mely kifejezetten kisiskolás gyermekeknek szól.

A járványügyi veszélyhelyzet és az abból adódó, a turisztikai ágazat egészét érintő válság a családokat is érinti, a Magyar Turisztikai Ügynökség pedig azon dolgozik, hogy a családok mihamarabb ismét útra kelhessenek a járvány elmúltával, de addig is segít abban, hogy minél többen, minél több ismeretet szerezzenek hazánkról.

Az ügynökség folytatja a 2019 nyarán nagy sikerrel útjára indított Hol vagy, Kajla? programot, mely kifejezetten kisiskolás gyermekeknek szól. A program célja, hogy a gyermekek minél előbb megismerjék és megszeressék Magyarország nevezetességeit és családjaikkal utazásaik során felfedezzék azokat.

 

Kajla most új, játékos feladatokat kínál a virtuális térben, gondoskodik a gyerekek elfoglaltságáról, remélhetőleg megkönnyítve a szülők dolgát – olvasható az MTÜ oldalán. Tovább a teljes cikkre >>>