Kollégánk a régió legbefolyásosabb MICE-újítója

Forrás: turizmus.com

 2022. február 13. 14:15

Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR- és rendezvényigazgatója első helyezett lett The Most Influental Meeting Innovators kategóriában a szlovéniai Kongres Magazin The Most Influential People of New Europe's Meetings Industry 2021 megmérettetésén.

A további kategóriák magyar jelöltjei is előkelő helyen végeztek, a The Most Influental Service Meeting Service Providers kategóriának is magyar győztese van, Kassai Zsolt, a Special Effects vezérigazgatója személyében.

Kiadónkat nagy büszkeséggel tölti el, hogy kollégánk, Kenderesy Nadin lett a The Most Influental Meeting Innovators kategória győztese.

Kenderesy Nadin

Fotó: turizmus.com

„Az öröm az enyém, de a dicsőség közös. A rendezvény szakma ugyanis csapatsport: egyedül semmire sem megy az ember. Szeretném, ha a kollégáim tudnák: rajtam keresztül valójában minket jutalmaztak. Köszönet mindannyiuknak!” – írta Facebook-bejegyzésében Nadin, akinek ezúton is szívből gratulálunk!

A Turizmus Kft. PR- & rendezvény csapata Kenderesy Nadin vezetésével 2020-ban, a kialakult pandémiás helyzetre való tekintettel, innovatív módon, a virtuális térbe helyezte át Magyarország első számú, nemzetközi, üzleti turisztikai workshopját, a MICE Business Dayt. Az eseményhez több mint 300 hazai és nemzetközi szakember csatlakozott. A rendezvény nyitó fogadása is a virtuális térben zajlott, ahol a hazai és külföldi résztvevők saját avatarjaik által beszélgethettek, tárgyalhattak, sőt még táncolhattak is. A 2021-es MICE Business Day már újra élőben fogadta a nemzetközi rendezvény szakma jeles képviselőit. A Hungexpo új Kongresszusi Központjában tartott eseményen több mint 750 B2B tárgyalás zajlott.

A szlovén MICE szaklap 2014 óta minden évben összeállítja, hogy térségünkben ("Új Európában") kik a meetings industry legbefolyásosabb szereplői (The Most Influential People of New Europe's Meetings Industry). A kiválasztás mindenkori szempontjai között szerepel a desztinációra vagy adott vállalatra, tágabb értelemben az ágazatra gyakorolt pozitív hatás mellett, a hozzáadott érték és multiplikátor szerep, továbbá az érintett területen megvalósult legigényesebb fejlesztések és újítások, amelyek különlegessé tették az adott esztendőt.

Fontos kritérium az ágazat hírnevének, láthatóságának növelése, s mindazon kezdeményezések, amelyek megkönnyítették a rendezvényszervezők munkáját, s jövőbemutatóak.A megmérettetésre 220 olyan regionális szakembert jelöltek a korábbi szerkesztőbizottságok és olvasóik szavazata alapján, akik szakmai tevékenységükkel bizonyították, hogy a meetings industry kreatív és korszerű megoldásaival élen jár a koronavírus-járvány okozta válságból való kilábalásban.

 

A verseny teljes magyar vonatkozású végeredménye (kategóriánként):

The Most Influental Meeting Innovators

1. Kenderesy Nadin (PR in Hungary, Turizmus.com)

The Most Influental Service Meeting Service Providers

1. Kassai Zsolt (Special Effects Ltd.)

4. Fazakas János (Visual Europe Group)

The Most Influental Hoteliers

4. Balsai Brigitta (Marriott Hungary & South-East Europe);

5. Dénes Judit (Kempinski Hotel Corvinus Budapest)

8. Ganczer Gábor (Hungexpo)

The Most Creative and Live Marketing Agencies

5. Dobos Zsófia (BO Live Branding Agency)

The Most Influental Destination Representatives

9. Békefi Anna (Magyar Kongresszusi Iroda)

 

Gratulálunk a díjazottaknak, akiknek 2022. február 22-én, Ljubljanában, a Meetings Star 2021 Gálán adják át a meghirdetett kategóriák díjait.