Kommunikációs képzések a Magyar Turizmus Akadémia kínálatában

Forrás: turizmus.com

 2021. november 10. 17:47

November végén és december elején a Magyar Turizmus Akadémia továbbképzései közt a vendéggel és utassal való direkt kommunikáció is előtérbe kerül: A turizmus újraindulásával várhatóan egyre többet és egyre profibban kell kommunikálni, hogy megtartsuk, sőt akár többletvásárlásra ösztönözzük őket.

Kommunikációs képzéseiket mindenkinek ajánlják, akik vendéggel vagy utassal személyesen kerülnek kapcsolatba bármilyen vendégkapcsolati munkakörben, legyen az recepció, felszolgáló, housekeeping, wellness vagy gyógyászati részleg, utazási irodai referens vagy tanácsadói munkakör.

A November 26-i 4 órás "Vendég és utaskezelés - Kommunikációs kisokos a különböző személyiségtípusokhoz" tréningjük abban segít, hogy a résztvevők megtanulják a megfelelő praktikákat a vendég- és utastípusok beazonosításához, hiszen a vendégre való hangolódás már félsiker és mindez az elégedettségi kérdőívekben köszön vissza.

December 3-án 6 órában egy általános alapfokú kommunikációs képzést indítanak a vendéggel/utassal való profi kommunikációs folyamat megértéséhez, a köszönéstől az igények feltérképezésén át, egészen az elköszönésig.

December 10-i haladó kommunikációs képzésük már a profi panasz- és konfliktuskezelés módszereivel is megismerteti a résztvevőket. Érdemes mind a három képzésen részt venni, hiszen ezek a modulok egymásra épülnek, ezáltal komplex tudást biztosítanak a résztvevőknek, így a jövő évet még felkészültebben, vendég és utascentrikusan lehet kezdeni.



2021. november 26. Vendég és utaskezelés "Kommunikációs kisokos" a különböző személyiségtípusokhoz

A szakmánkban jó ideje dolgozók szerint már első ránézésre meg lehet állapítani egy vendégről/utasról a típusát, az elvárásait. Ez valóban így van? Melyek azok a jelek, amikre figyelnünk kell? Milyen praktikákkal tudjuk beazonosítani a típusokat?

Képzésünk konkrét gyakorlati tudnivalót ad a vendég/utastípusokkal való megfelelő kommunikációhoz, melynek az elégedettségi mutatókban való megjelenése kézzelfogható üzleti előnyhöz juttatja a szolgáltatókat.

A képzést ajánljuk mindazoknak a munkatársaknak, akik a  vendéggel/utassal személyesen kerülnek kapcsolatba a munkájuk során és azonnal gyakorlatban alkalmazható segítséget szeretnének kapni a vendéggel/utassal való megfelelő kapcsolat kialakításához, igényeinek feltérképezéséhez, a vendég/utastípusok gyors beazonosításához és a megfelelő kommunikációs fordulatok használatához.

Jelentkezési határidő: 2021. november 23.
Kedvezményes ár MOST: 9900 forint/fő + Áfa



2021. december 3. A vendéggel/utassal való profi bánásmód alapjai lépésről lépésre - Csoportos kommunikációs alapképzés kezdő munkatársaknak

A kiszámíthatatlan, folyton változó és néha kaotikus mai világunk erős stresszfaktort jelent a munkatársaknak. Mindemellett a vendégek viselkedése, stressztűrő- és alkalmazkodóképessége is átalakult.

Ebben a helyzetben az a cég nyer, akinek munkatársai a legjobban és leggyorsabban tudnak ráhangolódni a vendégek/utasok megváltozott viselkedésére és a legprofibb eszközei vannak a vendéggel való bánásmódra, kommunikációra. Ajánljuk képzésünket azoknak a munkatársaknak, akik munkájuk során a vendéggel közvetlenül, személyesen kerülnek kapcsolatba és az alapoktól kezdve a vendéggel való kapcsolaton lépésről-lépésre végighaladva kézzelfogható segítséget szeretnének kapni a megfelelő viselkedés és kommunikáció kialakításához.

Jelentkezési határidő: 2021. november 30.
Kedvezményes ár MOST: 13 900 forint/fő + Áfa



2021. december 10. Vendéggel, utassal való hatékony kommunikáció – profi panasz- és konfliktuskezelés - Csoportos kommunikációs képzés munkatársaknak (haladó szint)

A kiszámíthatatlan, folyton változó, sőt néha kaotikus mai világunk erős stresszfaktort jelent a munkatársaknak. Mindemellett a vendégek viselkedése, stressztűrő- és alkalmazkodóképessége is átalakult.

Ebben a helyzetben az a cég nyer, akinek munkatársai a legjobban és leggyorsabban tudnak ráhangolódni a vendégek/utasok megváltozott viselkedésére és a legprofibb eszközei vannak a nehéz helyzetek, panaszok, reklamációk és konfliktusok kezelésére.

A megfelelő módszerek elsajátításával a tréning a vendég/utas elégedettség növelése mellett támogatja a munkatársakat a járványhelyzet okozta frusztráció és stressz kezelésben.

Képzésünket ajánljuk mindazon munkatársaknak, akik munkájuk során a vendéggel/utassal közvetlenül, személyesen kerülnek kapcsolatba és a mindennapi munkájuk során kihívást jelent a vendégek visszajelzésének, sérelmeinek, panaszának hatékony kezelése.

Jelentkezési határidő: 2021. december 7.
Támogatott ár MOST: 13 900 forint/fő + Áfa

(X)