Konfliktuskezelés és a nemet mondás művészete

Forrás: turizmus.com

 2024. február 26. 11:34

Vértezze fel magát a tudatos kommunikáció és konfliktuskezelés eszköztárával a Magyar Turizmus Akadémia képzésén!

 

A munkahelyi környezetben gyakran nehézséget okoz gondolataink hatékony kifejezése, és előfordul, hogy a másik fél félreértheti azokat. Az ilyen helyzetek érzelmileg megterhelő konfliktusokhoz vagy akár kommunikációs elszigetelődéshez vezethetnek.

De a jó hír az, hogy önérvényesítő kommunikáció elsajátítható!

A Magyar Turizmus Akadémia hamarosan induló programja a kiegyensúlyozott és zökkenőmentes munkahelyi kommunikáció alapjainak megteremtésében nyújt segítséget. Ha Ön is egyensúlyra és konfliktusmentes nyugalomra vágyik szakmai kapcsolataiban, akkor ott a helye a „Konfliktuskezelés és a nemet mondás művészete” című képzésen.

Ne hagyja ki ezt a kitűnő alkalmat a változásra és az új készségek megszerzésére!

A képzés részletei és a jelentkezési felületek az alábbiakban, az adott képzéshez tartozó linkre kattintva megtalálhatók!

Konfliktuskezelés és a nemet mondás művészete

2024. március 21. 9:00–15:00 óra, SZEMÉLYES

A 1 alkalmas online képzés kedvezményes részvételi díja támogatásunknak köszönhetően: 30 000 Ft/fő + áfa

Jelentkezési határidő: 2024. március 14.

Ha érezte már, hogy nehezen mond nemet, vagy többször kerül konfliktusba kollégáival, főnökeivel, akkor érdemes megvizsgálni ennek okait, valamint lehetséges megoldásait. A tréning során elsajátíthatja azokat a technikákat, amelyeket akár már másnap tud alkalmazni és ezáltal személyes kapcsolatai azonnali javulásnak indulnak.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK >>


EZ A KÉPZÉS IS ÉRDEKELHETI!

Időgazdálkodás és személyes hatékonyságfejlesztés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel

Az 1 alkalmas képzés kedvezményes részvételi díja: 45 000 Ft/fő + áfa

Jelentkezési határidő: 2024. április 20.

Személyre szabott elemzés és konkrét időgazdálkodási praktikák segítik a képzés résztvevőit a hatékonyság növelésében, az igazi erősségek beazonosításában, a magasabb motiváció megőrzésében, az idővel való profi bánásmódban, az ideális munkakörnyezet és a megfelelő kommunikáció kialakításában, a kiégés megelőzésében, az ideális munka és magánélet egyensúlyának megtalálásában.

FIGYELEM!

Ha az Akadémia korábbi résztvevőjeként már rendelkezik DISC személyiségelemzéssel, akkor erre a képzésre most a DISC mérés árával csökkentett, kedvezményes áron tud jelentkezni. Bővebb információért, írjon a kepzes@turizmusakademia.hu email címre.

Minimum 2 fő befizetése esetén további 10% kedvezményt biztosítunk a képzés támogatott árából!

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK >>


CÉGES MEGRENDELŐK FIGYELMÉBE!

Ha ugyanezek a kihívások több kollégát is érintenek a csapatban, akkor a fenti képzéseink 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők!

A konkrét igényeket kérjük jelezzék Marosi Emese értékesítési menedzsernek a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

(X)


Nyitókép: 123rf.com