Kőrösi Csoma Sándor Nagydíj: Kanel Judit – videó

Forrás: turizmus.com

 2019. november 05. 14:29

Kanel Judit, a Continental Travel és az Aktív Tours ügyvezetője Kőrösi Csoma Sándor Nagydíjban részesült az idei Turizmus Summiton. Nézze meg a róla készült kisfilmet!

Korábban megírtuk, hogy az idei évtől a Pro Turismo díjat a turizmus legrangosabb elismeréseként a Kőrösi Csoma Sándor-díjak váltják fel. A Magyar Turisztikai Ügynökség október végén megrendezett szakmai rendezvényén, a Turizmus Summiton kiosztott három Nagydíj egyikét Kanel Judit kapta.

A díjátadón a szakember méltatásában elhangzott: "felsőfokú tanulmányaitól kezdve a mai napig folyamatos és akadályt nem ismerő fáradhatatlansággal dolgozik a beutazó turizmus élénkítésén. Ahogyan eddigi szakmai életútja is példázza, szenvedélyesen szereti hazáját, amelyet igyekszik megmutatni a világ utazóinak." Jelenleg a Continental Travel és az Aktív Tours ügyvezető igazgatója, valamint alelnöke a Magyar Beutaztatók Szövetségének (MABEUSZ).

A díjazottról kisfilm is készült, amelyet a Turizmus Summiton vetítettek le és a Magyar Turisztikai Ügynökség a rendelkezésünkre bocsátott, hogy minél szélesebb szakmai közönséghez eljusson. Kattintson a nyílra!