Közel 30 külföldi hosted buyer az idei MICE Business Day-en

Forrás: turizmus.com

 2022. október 13. 12:15

A környező országok mellett Izraelből, Török-, Spanyol- és Franciaországból, Belgiumból, Nagy-Britanniából, Dániából és Észtországból is érkeznek nemzetközi szakmai vendégek a 2022-es MICE Business Day-re.

Több mint tucatnyi ország konferencia és rendezvény üzletágának képviselője érkezik Budapestre a november 10-én az Anantara New York Palace Hotelben megtartott MICE Business Day apropóján. A szervezők a legnagyobb, 7 fős küldöttséget Lengyelországból várják.

 

Nyomós érvek a jelenlét mellett

A rendezvényszervező szakemberek elsősorban a nemzetközi üzleti turisztikai workshop kedvéért utaznak hazánkba, hiszen az idén nyolcadik alkalommal megrendezett, nagyszabású esemény kiváló alkalmat teremt a magyar piac megismerésére, a kapcsolatfelvételre és az eredményes üzleti tárgyalások lebonyolítására.

Az idei MICE Business Day házigazdája, az Anantara New York Palace szálloda ráadásul önmagában is vonzó helyszín: az ötcsillagos hotel egyike a belváros legszimbolikusabb épületeinek, melyben az egykori csillogás és a modernkori luxus harmonikusan keveredik, ugyanakkor a 21. századi szolgáltatások is elérhetők.

Nem utolsó szempont az sem, hogy az eseményen a hazai és nemzetközi MICE-szektor összes prominens képviselője, közel 70 kiállító lesz jelen, köztük rendezvényhelyszínek, egyedi szálláshelyek és szállodaláncok, éttermek, programgazdák, külföldi turisztikai képviseletek.

A szolgáltatók mellett a jelentősebb hazai helyszínek megismerésére is lehetőség nyílik. Bemutatkoznak többek között a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. által felújított és hasznosított, műemlékvédelem alatt álló hazai várak és kastélyok, melyek céges rendezvényéhez és emlékezetes családi eseményekhez egyaránt különleges környezetet biztosítanak.

Jelen lesz a bizánci és mór stílusjegyeket ötvöző Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga, mely a 21. századi rendezvénytechnológiának köszönhetően a szakrális célok mellett külső rendezvények, konferenciák, workshopok és kiállítások helyszíneként is funkcionál.

Képviselteti magát a többfunkciós FELIX Kitchen&Bar, mely egyszerre étterem, kortárs művészeti tér és egyedi rendezvényhelyszín, csodás panorámával a Duna-partra és a Várkert Bazárra, továbbá találkozhatnak a rendezvényen az érdeklődők a domogyvölgyi Lázár Lovaspark képviselőivel is.

Háromnapos budapesti tanulmányúton vehetnek részt a minősített hosted buyerek

Fotó: 123rf.com

Tanulmányút a személyes tapasztalatgyűjtésre

A minősített hosted buyer csapat tagjait tartalmas program várja a háromnapos tanulmányút keretében. A résztvevők részt vehetnek a MICE Business Day programjain, tárgyalási időpontokat foglalhatnak a kiállítókhoz, emellett lehetőségük nyílik Budapest régi és új attrakcióinak, szolgáltatóinak megismerésére is.