Közönségszavazás - CheckINN az X. Festival Awards jelöltjei között

Forrás: turizmus.com

 2022. november 10. 10:12

A díj célja, hogy elismerjék azokat a desztinációkat, vállalkozásokat és/vagy szervezeteket, amelyek kitűntek az iparáguk és a tágabb közösségek támogatásáért végzett munkájukkal.

Az angliai Digital Tourism Think Tank (DTTT) egy professzionális platform, amely elősegíti a turisztikai szaktudás, az iparági jógyakorlatok, a gondolatvezetés és a digitális szakértelem hatékony cseréjét. Partnereikkel együttműködve a világ minden tájáról összekapcsolják a turisztikai ágazat szakembereit

Az évente megrendezésre kerülő X Festival keretein belül workshopokkal, illetve előadásokkal mutatják be a turizmus aktuális folyamatait. Emellett kiosztják az X Festival Awards díjait is.

Az X. Festival Awards a turizmus legkiemelkedőbb teljesítményeit elérő szereplőire fókuszál. A díj célja, hogy elismerjék azokat a desztinációkat, vállalkozásokat és/vagy szervezeteket, amelyek kitűntek az iparáguk és a tágabb közösségek támogatásáért végzett munkájukkal.

Idén a jelöltek között szerepel a CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft., illetve vezető projektje, a Turisztikai Innovációs Verseny.

A nyerteseket közönségszavazás alapján választják ki. Kérjük, Ön is támogassa a szervezetet szavazatával! Szavazni ezen az oldalon november 25-ig lehet, egy rövid regisztrációt követően. A People’s Choice Award jelöltjei között a CheckINN Tourism Innovational Competition-ra kattintva lehet leadni a szavazatot.

A kategória győzteseit 2022. december 2-án hirdetik ki.

(X)