Kulcsfontosságú évek – a Budapest Congress Center jubileumi díja

Forrás: turizmus.com

 2020. március 09. 13:55

Az idén 35. születésnapját üneplő Budapest Congress Center hagyományt szeretne teremteni a „ház kulcsa” díj átadásával.

Akinek nincs múltja, jövője sincs – szól az örökérvényű idézet, mely a Budapest Congress Center életében is szerepet kapott idén. Ahogy arról már korábbi cikkünkben is szó volt, gazdag születésnapi programmal várta a BCC csapata a részt vevő vendégeket az intézmény 35 éves fennállása alkalmából rendezett gálaesten – tájékoztatott az Accor.

Idén először adták át a jubileumi díjat

Fotó: Budapest Congress Center

Idén először adtak át jubileumi díjat olyan partnereknek, akik régóta visszatérő ügyfelek vagy éppen a múltban járultak hozzá rendszeresen megtartott rendezvényekkel, kiállításokkal a központ életéhez.

„Számomra fontos a múlt tisztelete, az értékek megőrzése. A jubileumi gálán átadott „ház kulcsa” díj is ezt hivatott jelképezni. Őszintén remélem, hogy ez az első lépése egy új hagyomány megteremtésének, és a jövőbeli rendezvényeinket követően újabb és újabb jubileumi díjazottal büszkélkedhetünk majd” – mondta Jean Wendling, a szálloda és kongresszusi központ igazgatója, aki a gálán magyar nyelven köszöntötte a vendégeket.

Jean Wendling, a szálloda és kongresszusi központ igazgatója

Fotó: Budapest Congress Center

A BAH csomópontnál 35 éve üzemelő Budapest Kongresszusi Központ egyedülálló épületkomplexumnak számít, amely közös épületet alkot a Novotel Budapest City szállodával, egy helyszínen biztosítva így a szállás-, konferencia- és vendéglátás-szolgáltatást.

A Kongresszusi Központ közös épületet alkot a Novotel Budapest City szállodával

Fotó: Budapest Congress Center

A rendezvényen első alkalommal vetítették le a BCC alábbi imázsvideóját a szakmának. A kisfilmben egyebek mellett bemutatják a Kongresszusi Központ rendelkezésre álló tereit, sokoldalú hasznosításának lehetőségeit, cateringjét és szimbiózisát a Novotel Budapest City szállodával.