Labdarúgókkal népszerűsíti a belföldi utazást az MTÜ

Forrás: turizmus.com

 2021. október 11. 17:01

Közösen népszerűsíti a hazai turizmust a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Ferencvárosi Torna Club. Az együttműködés részeként az FTC labdarúgói és vezetőedzője mutatják be Magyarország turisztikai látványosságait és kulturális értékeit, öt kisfilmben.

Az együttműködés rendhagyó módon hoz össze két, széles körben népszerű területet: az utazást és a sportot. A Térfélcsere videósorozatban többek között Balatonboglár vagy Pécs ikonikus helyszínei mellett egy-egy szakma helyi képviselője is feltűnik majd. A kisfilmek az MTÜ, valamint az FTC közösségi média és online felületein egyaránt láthatóak lesznek a következő hetekben.

Az első – alább megtekinthető – videóban Botka Endre, a csapat válogatott védője Pannonhalmára látogat el, ahol a Boldog Mór-kilátótól a a lombkorona-tanösvényen át az Apátsági Pincészet egyik szőlőbirtokáig vezeti a labdát.

Elindult egy nyereményjáték is a klub Facebook-oldalán, itt a rajongók megmutathatják, melyik volt a legszebb hazai hely, ahol valaha fociztak.Az együttműködés kiváló lehetőség, hogy felhívja a figyelmet arra, egész évben, így ősszel is érdemes útnak indulni, hiszen számos felfedezésre hívó látnivaló és páratlan élmény vár szerte az országban – olvasható az MTÜ közleményében.