Legkedvesebb augusztus 20-ai emlékeikbe avatnak be hazai sztárok

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 17. 15:34

Legtöbbünknek van egy kedves emléke Szent István napjához kapcsolódóan, legyen az egy gyermekkori élmény a szülőkkel, az első kürtőskalács vagy a tűzijáték nézése a legjobb helyről. Borbás Marcsi, Dolhai Attila, Juhász Anna és Szujó Zoltán most saját régi kedvenc pillanataikat osztják meg.

Az idei Szent István Nap négynapos programsorozata jó alkalmat ad a kikapcsolódásra, az ünneplésre és hagyományaink megőrzésére egyaránt, így évekkel később is örömmel gondolhatunk vissza egy-egy pillanatára. A rendezvénysorozat nagykövetei is számos ilyen emlékkel rendelkeznek, rövid kis videóban el is mesélték saját, az ünnephez kapcsolódó régi kedvenc pillanataikat.

Borbás Marcsi történetében központi szerepet játszik a búza, a kenyér és a vidéki élet szépségei.

 

Dolhai Attilának nagy élmény volt, amikor először csodálta meg élőben a tűzijátékot.

 

Juhász Anna számára az irodalomhoz kapcsolódó gyermekkori pillanatai teszik különlegessé ezt a napot.

 

Szujó Zoltánnak – nem meglepő módon – ezek az emlékek a különböző járművekhez kapcsolódnak, amikből idén sem lesz hiány.

 

Amint arról már beszámoltunk, színes programkavalkáddal várják a látogatókat a fővárosban az államalapítás ünnepének alkalmából augusztus 18. és 21. között. A húsznál is több rendezvényhelyszín között mindenki megtalálhatja a kedvére valót, ugyanis ezeken a napokon Budapest belvárosa, a budai és pesti rakpart, az Országház és környéke, valamint a Gellért-hegy és számos egyéb helyszín is színes és izgalmas forgataggá alakul.

A Szent István Nap programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos részletes információk folyamatosan bővülő tartalommal a www.szentistvannap.hu weboldalon érhető el.