Letölthető segédanyag a szabadtéri nyitáshoz vendéglátóhelyeknek

Forrás: turizmus.com

 2020. május 14. 17:38

A Magyar Turisztika Szövetség Alapítvány megbízására elkészült a veszélyhelyzet szigorú szabályait óvatosan oldó, a vendéglátóhelyek nyitásával kapcsolatos összefoglaló memorandum.

Az MTSZA és a Provaris Varga & Partners Ügyvédi Társulás együttműködésében – a korábbi munkajogi, továbbá adatkezelési változásokat áttekintő anyag után, harmadikként – elkészült a március 11-én kihirdetett veszélyhelyzet szigorú szabályait óvatosan oldó, a vendéglátóhelyek nyitásával kapcsolatos összefoglaló memorandum.

A dokumentum áttekintést ad a korábban elrendelt kijárási korlátozás módosításáról, táblázatos formában mutatja be, hogy az egyes intézkedések közül mi vonatkozik Budapestre és Pest megyére, illetve a vidéki településekre, valamint értelmezi a vidéki vendéglátóhelyek, strandok, fürdők, szabadtéri múzeumok és állatkertek nyitásával és működésével kapcsolatos rendelkezéseket.

A szabadtéri nyitáshoz a segédanyag innen tölthető le >>>


A memorandumokat az MTSZA azzal a céllal készítteti, hogy segítse a veszélyhelyzetben hozott jogszabályok értelmezését a turizmusban tevékenykedő vállalkozások számára.

Vendégekre várva

Fotó: 123rf.com

/html/data/cikk/116/9976/cikk_1169976/koronavirus_szabadteri_nyitas_memorandum_20200512.pdf

Cím:Leírás: