Lezárult a CheckINN első fordulója

Forrás: turizmus.com

 2019. december 06. 10:41

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által 2019 őszén meghirdetett CheckINN Turisztikai Innovációs Versenyre a Budapesti Corvinus Egyetemről jelentkezett a legtöbb, összesen 7 csapat.

Több csapattal képviseltette magát ugyancsak a Budapesti Metropolitan Egyetem, az EDUTUS Egyetem, a Kodolányi János Egyetem, a Miskolci Egyetem, a Pannon Egyetem és a győri Széchenyi István Egyetem is.

A beérkezett pályázatok sokrétűek és magas színvonalúak voltak, a bírálóknak nem volt könnyű dolguk.

A közvetlenül szállodaiparhoz kapcsolódó innovációk kategóriájában összesen 6 csapat folytathatja a versenyt. A második kategóriában (Más szakmai területen kipróbált megoldás átültetése a szállodaiparba) összesen 5 csapat jutott tovább a második fordulóba, míg a Szállodai vendéglátáshoz kapcsolódó innováció kategóriában 4 csapat fog versenyezni a kategória első helyéért.

A Budapesti Corvinus Egyetemről mindhárom kategóriában továbbjutott csapat, de a második fordulóban részt vevő csapatok küldő intézményei között szerepel a BGE, a Miskolci Egyetem, a Pannon Egyetem, továbbá a Kodolányi, az EDUTUS és az Eszterházy Károly Egyetem is.

A második fordulóban a csapatoknak egy videót kell készíteniük, melyben illusztrálják, elmagyarázzák ötletüket, és lehetőségük van a bírálatokra is reagálni. A videót december 31-ig szükséges az online pályázati kezelőoldalra feltölteniük, a www.check-inn.hu oldalon keresztül.

A díjnyertes csapatok egy nagyszabású showműsor keretein belül vehetik át díjaikat a 2020. február 1-jén megrendezésre kerülő Turizmus Gálán közel 1000 fős szakmai közönség előtt.

A továbbjutó csapatok közül a szakmai zsűrinek lehetősége van 3 csapatot közönségdíjas szavazásra is felterjeszteni, amelyről a Turizmus Gála résztvevői fognak dönteni.

A verseny hivatalos Facebook és Instagram oldalát érdemes a továbbiakban is követni,  hiszen számos érdekes projektről értesülhetnek a közeljövőben is

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány ezúton köszöni a verseny népszerűsítését a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának is.

*

A pályázat meghirdetését támogatja a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, továbbá a Danubius Hotels és a Hunguest Hotels.

Kapcsolódó cikkek

CheckINN meghosszabbítva!

2019. október 14.