Lezárult az első magyarországi KACSAFUTAM, célba értek a KACSÁK

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 02. 12:41

A Kacsafutam nemcsak jótékonysági és családi esemény, hanem verseny is. Az elmúlt hónapokban bárki vásárolhatott sorszámozott gumikacsát, amely részt vett a versenyben.

Az első száz célba érő kacsa tulajdonosa értékes ajándékokat vihet haza, köztük az IBUSZ által felajánlott 4 db út egyikét, melyek közül a fődíj Bali volt. A kacsák vízre bocsátásához kapcsolódó jótékonysági eseménysorozat célja a segítségnyújtás volt, a hazai futam az UNICEF-et, az ENSZ Gyermekalapját támogatja.

A KACSAFUTAM egyik főtámogatója az IBUSZ.


Az IBUSZ-t is utolérte a KACSALÁZ, ezért nem csak támogatóként, de versenyzőként is részt vettünk az eseményen több száz IBUSZ dolgozóval és Partnerünkkel egyetemben. A kacsákért azonban már a futam előtt versengtek Partnereink, kacsatulajdonos ugyanis kizárólag az lehetett, aki ügyesen értékesített és elég szemfüles is volt.


Az esemény tiszteletére partnertalálkozót rendezett az IBUSZ, így élőben együtt izgulhattuk végig a futamot az egyik Duna parti kávéház teraszán.

Több mint 50.000 db sárga gumikacsa lepte el a Dunát a Margit híd és a Batthyányi tér közötti szakaszán. A rengeteg kacsa hihetetlen látványt nyújtott.

Kacsáink célba érését nem bíztuk a véletlenre, szinte mindenki felruházta, vagy kedveskedett valamiképpen saját kacsájának, s így indította útnak őket , hogy meghozza jó szerencséjét. A találkozó kellemesen, s igen jó hangulatban telt, de leginkább az izgalom volt jelen mindenkiben, vajon az én kacsám befut az első 100-ba?

Már ez is kiderült, részletek a www.kacsafutam.hu oldalon, a nyerteseknek ezúton gratulálunk! (X)