Ma éjfélig lehet jelentkezni a Corvinus esti turizmus-menedzsment mesterképzésére

Forrás: turizmus.com

 2017. február 14. 13:39

A Budapesti Corvinus Egyetem 2017 őszén esti, négy féléves turizmus-menedzsment mesterképzést indít.
A piaci visszajelzések alapján választott esti képzési forma előnyeiből adódóan oktatási programunkra azok jelentkezését is várjuk, akik akár többéves vagy évtizedes gyakorlati tapasztalattal tudásukat munkájuk mellett kívánják továbbfejleszteni.

 

A Corvinus turizmus-menedzsment mesterképzése hazánkban egyedülállóan erős menedzsment- és marketing-alapokra épül. Oktatási programunk kiemelt területei a turisztikai fogadóterületek menedzsmentje, marketingje és márkázása, valamint a turisztikai kkv-k menedzsmentjének specialitásai. A képzés során hallgatóink elsajátítják az online és digitális marketingtechnikákat, az éles, szakmai partnerekkel közösen megvalósított feladatok révén gyakorlatot szereznek projektmunkában is. 

A Budapesti Corvinus Egyetem képzése az országban egyedülállóan biztosítja egy menedzsment szemléletű, a Gazdálkodástudományi Kar keretén belül folyó oktatás nyújtotta szinergiákat, így a hallgatók nemcsak a turizmus, hanem az alapozó és a kiegészítő tárgyak területén is a legfelkészültebb, nemzetközileg ismert és elismert szakemberektől tanulhatnak. A legkiválóbb üzleti iskolákat tömörítő CEMS egyetlen magyarországi tagintézményében induló esti turizmus-menedzsment képzésre való jelentkezés február 15-ig nyújtható be.

További információ itt >> valamint a Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus Tanszék Facebook-oldalán érhető el. (x)