Magyar szolgáltatók részvétele az m&i Private Europe 2021 fórumon

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 10. 17:12

Nagy érdeklődéssel zárult a Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) m&i Private Europe 2021 fórumon való támogatott részvételre irányult felhívása – tájékoztatta szerkesztőségünket a szervezet.

A felhívás alapján az újraindulás elősegítése érdekében a kongresszusi iroda öt hazai szolgáltatónak kedvezményes részvételi díjjal nyújt lehetőséget a fórumon való megjelenésre.

A Worldwide Events által kvalifikált, közel 80 hazánkba érkező szakmai vásárlóval a következő szolgáltatóknak nyílik lehetősége az előre egyeztetett tárgyalásokon részt venni és további kapcsolatokat építeni: Danubius Hotels, IMS Budapest, Microcosmos DMC Budapest, Mystery Hotel Budapest és Párisi Udvar Hotel Budapest.

A fórum során a résztvevőknek bemutatkoznak a hazai szolgáltatóink és a főváros

Fotó: Magyar Kongresszusi Iroda

A fenti szolgáltatókon kívül szintén kiállítóként vesznek majd részt az m&i fórum vacsoráinak és kísérő szakmai programjainak szervezésében közreműködő, az MKI által kiírt tender nyertesei, a Mauri DMC és a Bo Live Branding Agency.

A szervezők a résztvevőket vendégül látó szállodáknak – a Budapest Marriott Hotel, a The Ritz-Carlton és a Matild Palace – is lehetőséget adnak a megjelenésre. Valamint a szervezőkkel szponzorációs megállapodás alapján audiovizuális szolgáltatásokat nyújtó Special Effects International produkciós cég is jelen lesz a rendezvényen.

A hazánkban először megrendezésre kerülő neves nemzetközi MICE fórum a meetings industry meghatározó szereplőinek nyújt kiváló lehetőséget három és fél nap alatt az előre egyeztetett tárgyalási időpontokon való találkozásra, a vacsorák és desztinációs szakmai élménytúrák során való további networkingre.

A fórum során a résztvevőknek bemutatkoznak a hazai szolgáltatóink és fővárosunk. A fórumot követő kétnapos, a résztvevők igényeire szabott fam trip során pedig további helyszíneket ismerhetnek meg a szakmai vásárlók.