Még lehet regisztrálni a Magyar Turizmus Akadémia nyári webinarjaira

Forrás: turizmus.com

 2021. július 12. 12:37

A Magyar Turizmus Akadémia szakmai anyagai és tudástára mellett folytatja "Tudással felvértezve" nyári webinarsorozatát, melynek utolsó két előadására még lehet regisztrálni.

Július 14-én a többgenerációs csapatok együttműködéséről lesz szó egy rövid szakmai előadás, majd pedig Kőrössy Zoltán, az Eventrend Holding Kft. alapító tulajdonosa prezentációjának keretében.

A sorozat utolsó webinarja, az eredetileg július 8-ra tervezett  „Vezetői visszajelzés" előadás július 21-én kerül megrendezésre, melyben a vezetői viselkedés kerül ismét a fókuszba, a profi feladatkiosztás és visszajelzés adás bemutatásával.

A webinarok továbbra is díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek. Az egyes webinarok részletes programja és regisztrációs felülete az alábbi linkeken érhető el:

2021. július 14., szerda 9.00-10.00
Multigenerációs együttműködés munkahelyen – Hogyan érjük el, hogy jól működjön a csapatunk?

A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

ÚJ IDŐPONTBAN! 2021. július 8. helyett július 21., szerda 9.00-10.00
Vezetői viselkedés és motiváció II. – A visszajelzések ereje - motiválunk vagy demotiválunk?

A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

Figyelem! A július 8-i webinarra történt regisztráció és Zoom link az új időpontra is érvényes, új regisztráció nem szükséges, de további regisztrációra van lehetőség.

A Magyar Turizmus Akadémia célja egy olyan turisztikai szakmai közösség építése, ahol a tudás és a tudásmegosztás érték. Ehhez kíván szakmai tartalmaival, webinarjaival, illetve a későbbiekben e-learning és személyes képzéseivel hozzájárulni.