Magyarország látványos standdal van jelen a londoni WTM-en

Forrás: turizmus.com

 2021. november 01. 19:55

A koronavírus miatti lezárások után első alkalommal ismét épített standdal népszerűsíti a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) hazánk turisztikai kínálatát a november 1–3. között személyesen, majd november 8–9. között online zajló World Travel Market nemzetközi turisztikai vásáron.

A vásári megjelenés további különlegessége, hogy a nagy vásárok közül itt debütál elsőként az MTÜ újragondolt standarculata. Az eseményen hazánk egy több mint 200 négyzetméteres impozáns standon mutatkozik be, amely a legnagyobb a V4 országok közül. Látványvilága letisztult, elegáns hátteret nyújt az ügynökség, illetve a 9 hazai társkiállító szakmai tárgyalásaihoz. A látványos standon 3D-s fotófal és Magyarország főbb turisztikai desztinációit bemutató 360 fokos videós megjelenés várja a szakmai látogatókat, akik a különleges hazai borokból is ízelítőt kaphatnak. A Herendi Porcelánmanufaktúra közreműködésével a standon bemutatott herendi porcelánok nagy sikert arattak a látogatók körében – adta hírül a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A nagy vásárok közül a WTM-en debütál elsőként az MTÜ újragondolt standarculata

Fotó: MTÜ

A magyar standot november 1-jén Könnyid László, az MTÜ vezérigazgató-helyettese nyitotta meg, aki a társkiállítóknak tartott nyitóeseményen kiemelte: minden turisztikai szakember az ágazat mielőbbi talpra állításán dolgozik. A WTM az újraindult vásári szezon kezdetének tekinthető, amely segítséget nyújthat a B2B szegmens visszaépítésében is. A jövőben több nemzetközi vásárra is személyes részvétellel készül a Magyar Turisztikai Ügynökség, a 2022-re tervezett vásárok listája hamarosan elérhetővé válik.