Magyarország MICE-desztinációs kisfilmje a külföldi diákok kedvence

Forrás: turizmus.com

 2022. október 17. 15:29

A Magyar Kongresszusi Iroda és a Graphasel Design Stúdió által készített, hazánkat mint MICE-desztinációt bemutató kisfilm legutóbb a 11 állomásból álló nemzetközi filmfesztivál zágrábi fordulóján hozta el a Student’s Choice Awardot.

Az október 12. és 15. között a 11. alkalommal megrendezett Zágrábi Tour Film Fesztiválon 29 díjat osztottak ki turisztikai desztinációk, szolgáltatások, termékek, dokumentumfilmek, televíziós riportok, turisztikai kommunikáció és a legjobb horvát filmek kategóriáiban.

Az idei seregszemlére 31 országból több mint 200 pályázat érkezett. 15 ország, köztük Franciaország, Görögország, Horvátország, Izland, Jordánia, Katar, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Szerbia, Szlovénia és Uganda produkciói bizonyultak ezúttal a legsikeresebbeknek – tudatta közleményében a Magyar Kongresszusi Iroda.

A nemzetközi konferencia és üzleti rendezvények helyszíneként Budapestet kínáló produkció október 20-ig gyűjti a szavazatokat, hogy a People’s Choice Award elismerését is elnyerje.

mki_dij

A Zágrábi Tour Film Fesztivál díjazottjai

Fotó: MKI

Az International Committee of Tourism Film Festivals (CIFFT) tizenegy állomásból álló egész éves nemzetközi megmérettetésére nevezett produkció korábban már az első fordulónak otthont adó Japan World’s Tourism Film Festival 2022 finalistája lehetett, emellett pedig a Cape Town-i International Tourism Film Festival Africa 2022 aranyérmese, a Veliko Gradište-i International Festival of Tourist and Ecology Films, Silafest 2022 Tourism Products kategóriájának és a katalán Tortosa-i Terres Travel Festival második helyezettje lett.