Magyarországra jön Európa egyik legnagyobb B2B esküvőkiállítása

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 09. 14:43

Idén október 8-11. között Magyarországra érkezik a varázslatos esküvők és utazások egyik legnagyobb európai kiállítása, az Amour Global. A rendezvényre szolgáltatók jelentkezését várják a szervezők.

„Az év legromantikusabb utazási eseményének” a Corinthia Budapest szálloda ad otthont október 8–11. között. Európa egyik legnagyobb esküvőkiállítása, az Amour Global már 2017 óta rendkívül népszerű a professzionális szakemberek, az esküvőszervezők és utazási irodák képviselői körében. Az esemény egyszerre szól a kapcsolatépítésről és a tudásmegosztásról. Minden napján színvonalas tematikus programok és vacsorák várják a szakmai közönséget, akik megismerkedhetnek a legfrissebb nemzetközi esküvői trendekkel, a legújabb utazási lehetőségekkel, valamint értékes kapcsolatokat építhetnek – írja közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Először rendezik meg Budapesten az Amour Global esküvőkiállítást októberben

Fotó: 123rf.com

Velence, Monaco, Thaiföld, Bécs és Cascais után a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai támogatása révén fővárosunk először kapott helyet az Amour Global házigazdáinak listáján. Világszerte hódít az esküvőturizmus, hazánk, szolgáltatásaink színvonala pedig bármelyik konkurens országhoz viszonyítva versenyképes – hangsúlyozza az MTÜ.  Az eseményen megközelítőleg 110 kiállító és 120 szakmai vásárló vesz részt a világ számos pontjáról, így a hazai értékesítők számára remek alkalom kínálkozik, hogy bemutathassák a közönségnek a luxus és romantikus szegmensre fejlesztett termékeiket. A külföldi szakmabeliek pedig személyesen is megismerhetik a közelmúlt fontos infrastrukturális és szolgáltatási fejlesztéseit, amelyeknek köszönhetően fővárosunk ideális helyszíne lehet a színvonalas romantikus rendezvényeknek.

A szervezők a szolgáltatók jelentkezését várják. Az érdeklődők a SMeek@privateluxuryevents.com e-mail-címen jelezhetik részvételi szándékukat.