Már csak néhány napig lehet jelentkezni a Kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzésre

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. január 27. 10:30

2023. január 31-éig lehet jelentkezni a Budapesti Corvinus Egyetem februárban induló, egyéves, levelező rendszerű, ösztöndíjas kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzésre és szakközgazdász képzésére.

A Budapesti Corvinus Egyetem Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont (korábbi nevén Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont) immár negyedik alkalommal indít Kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzést és szakközgazdász-képzést.

Az oktatásban részt vesznek a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói mellett a turizmus szakma legkiválóbb szakemberei, köztük a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai is.

Az oktatás célja olyan kulturális turisztikai menedzserek képzése, akik gyorsan és kreatívan tudnak alkalmazkodni a változásokhoz.

„Ez a képzés és annak keretrendszere páratlan, kiemelkedő. Számtalan hasznos, gyakorlati tudással gazdagodtam. Kifejezetten élmény volt ilyen nagyszerű oktatóktól, gyakorlati szakemberektől tanulni. A képzés során leginkább azt élveztem, hogy csoporttársaimmal folyamatosan eszmecseréltünk, tapasztalatokat osztottunk meg az egyes órákon az adott témán belül, miközben a képzést vezető a szemléletformálásával lendítette előre az oktatást. Régi vágyam teljesült azzal, hogy ebben a kiváló intézményben tanulhattam. Azoknak ajánlom ezt a szakirányú képzést, akik kötetlen, barátságos közegben szeretnék ismereteiket bővíteni és valódi, gyakorlati tudást szeretnének megszerezni, a megszerzett tudás által vágynak a fejlődésre.” Klapka Eszter szakközgazdász

„Ezen a szakirányú továbbképzésen valóban naprakész tudáshoz jutnak a hallgatók. Az órák gyakorlatorientáltak, a megszerzett tudás pedig a piaci szektorban éppúgy hasznos, mint az önkormányzati vagy állami fejlesztéseknél. A hallgatók között, sőt az előadók és a hallgatók között is értékes szakmai kapcsolatok jöhetnek létre, köszönhetően a jól felépített óráknak és projektfeladatoknak.” Dr. Zsigmond Gábor szakközgazdász

„Szeretettel ajánlom ezt a gyakorlatorientált képzést mindazoknak, akik olyan ismeretek megszerzésére vágynak, amelyek a való életben is jól hasznosíthatók. Ráadásul itt mindezt egy olyan tanári csapat segítségével kaphatjuk meg, akik hatalmas lelkesedéssel osztják meg velünk tudásukat, és végig partnerként kezelnek bennünket.” Hidegkuti Dorottya szakközgazdász

A képzések két félévesek, levelező munkarendűek. Kéthetente péntek délután és szombaton, blokkosított rendszerben folyik az oktatás.

Tandíj: 430 000 forint/félév

Az első félév tandíját az ösztöndíjpályázaton sikeresen teljesítő hallgatók részére a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány fizeti. A pályázó hallgatók szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján jelentkezhetnek a képzésre. A képzés elvégzését követően a közgazdászok szakközgazdász oklevelet kapnak, minden más egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkező turisztikai fejlesztési menedzser lesz.

Fontos információ, hogy ha egy munkahelyről legalább 3 fő jelentkezik, akkor számukra 390.000 Ft/félév a tandíj.

A program szakmai tartalmával kapcsolatban a szakfelelős ad tájékoztatást.

Szakfelelős: Dr. Jászberényi Melinda egyetemi docens (jaszberenyi@uni-corvinus.hu).

További kérdés esetén írjon a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu címre.

Szak indítása: 2023. február

Jelentkezési határidő: 2023. január 31.

A jelentkezési felület eléréséhez kattintson IDE!

(X)

 

Elsősorban ismeretbővítést és tudáskorszerűsítést ad a két félév a hallgatóknak