Már lehet jelentkezni az idei Czech Travel Market kiállításra

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 20. 15:06

Október 25-26. között rendezik meg a Czech Travel Market kiállítást, amelyre a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) várja a hazai szolgáltatók jelentkezését.

A Czech Travel Market egy workshop jellegű esemény személyes találkozókkal, amely kiváló lehetőséget biztosít az MTÜ szakmai partnerei számára a bemutatkozásra, információszerzésre és tárgyalások lebonyolítására. A Czech Travel Market ideje alatt a magyar résztvevőknek idén lehetőségük van egy külön magyar desztinációs prezentáción és workshopon is részt venniük. A workshopra az MTÜ 15 társkiállító számára tud megjelenési lehetőséget biztosítani.

CTM

A workshop-ra az MTÜ 15 társkiállító számára tud megjelenési lehetőséget biztosítani

Fotó: Czech Travel Market

Mindemellett újításként az új, termékfókuszú értékesítési koncepció részeként az MTÜ a teljes vásári részvételi díjat is elengedi egyes, a 2022-es Kiemelt Program Pályázaton a Kiemelt Partner státuszt elnyerő társkiállító számára. Az Innovatív turisztikai termékcsomag pályázatról az MTÜ a 2022-es Kiemelt Partnerek számára a későbbiekben küld részletes felhívást.

A Czech Travel Market helyszínét adó Csehország évek óta Magyarország legfontosabb küldőpiacai között szerepel, 2021-ben és 2022 eddig eltelt időszakában is Magyarország második legtöbb vendégéjszakát generáló piaca. 2022 I. félévében a cseh vendégéjszakák száma Magyarországon több mint tízszeresére, Budapesten több mint négyszeresére nőtt 2021 azonos időszakához képest. Idén a nyári szezonban másfélszer annyi cseh vendégéjszaka realizálódott Magyarországon, mint tavaly. A cseh vendégforgalom jelentős része hagyományosan vidékre koncentrálódik, ennek megfelelően 2022 első félévében is a vendégéjszakák körülbelül 80%-át Magyarország vidéki tájain töltötték a cseh turisták. A legnépszerűbb régiók körükben: a Balaton és Bük, Sárvár térsége. Az általuk leginkább látogatott magyar vidéki városok pedig: Sárvár, Bük, Zalakaros és Hévíz.

A Czech Travel Markettel kapcsolatos legfontosabb információk

  • Időpont: 2022. október 25-26.
  • Helyszín: PVA Letňany Vásárváros - Výstaviště PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, 199 00 Praha 9 – Letňany (GPS: 50.129266N, 14.517356E)
  • Részvételi díj a teljes pulton 2 fő kiutazó részére:
Teljes áron kedvezmény nélkül 250 000 Ft + ÁFA
Kedvezményes áron, a 2022-es Kiemelt Partnerek számára 125 000 Ft + ÁFA
0%-os részvételi díj, az Innovatív Turisztikai Termékcsomagra jelentkezve* -

*A pályázatra a 2022-es Kiemelt Partner Programban „Kiemelt Partner” státuszt elnyerő társkiállítók pályázhatnak

  • Jelentkezési határidő: 2022. 10. 02.
  • Jelentkezési lap + ÁSZF letölthető ITT.
    A kitöltött és cégszerűen aláírt jelentkezési lapokat küldjék el a kiallitas@visithungary.com email címre, Zsiborás-Chrabák Vivien részére.
  • Kapcsolat:
  1. A Czech Travel Market vásárral kapcsolatos kérdésekben az MTÜ munkatársa, Zsiborás-Chrabák Vivien áll szíves rendelkezésükre (vivien.zsiboras-chrabak@visithungary.com)
  2. A cseh turisztikai piaccal kapcsolatos kérdés esetén kérjük, Fekete Magdolna cseh piacért felelős piacszakértőt keressék (fekete.magdolna@visithungary.com).