Márciustól jön! – Újra fókuszban a vezetők a Magyar Turizmus Akadémiánál!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. január 24. 16:21

Válogasson a márciusban induló vezetői készségfejlesztő képzések között!

MÁRCIUSTÓL JÖN: GYAKORLÓ VEZETŐK A FÓKUSZBAN!
FEJLESSZE CSAPATVEZETŐI, MOTIVÁCIÓS, KOMMUNIKÁCIÓS ÉS KONFLIKTUSKEZELÉSI KÉSZSÉGEIT, TALÁLJA MEG A SZEMÉLYISÉGÉHEZ LEGJOBBAN ILLŐ VEZETŐI STÍLUSÁT!

Soha nem tapasztalt kihívásokkal és extrém terheléssel kell szembenézniük a jelenlegi munkaerőhiányos piacon a vezetőknek. Ez a folyamatos nyomás emelkedett stressz-szintben és a kiégés jeleiben realizálódhat. Soha nem volt még ennyire fontos a vezető személyisége, viselkedése, gondolkodásmódja, hiszen nemcsak vezetni, képezni, szakmai munkát végezni, de motiválni és ezáltal megtartani is kell a kollégákat.

Ehhez nyújt most segítséget a Magyar Turizmus Akadémia!

Válogasson a vezetői készségfejlesztő képzésekből, amelyek során vezetőként

  • személyre szabott Innermetrix DISC Plus elemzés segítségével értheti meg saját vezetői, és ezáltal kollégái viselkedését is a különböző munkahelyzetekben, ezáltal el tudja kerülni a felesleges konfliktusokat;
  • új ismereteket és módszereket vagy megerősítést szerezhet a céltudatos vezetői kommunikációhoz és konfliktuskezeléshez;
  • megtanulhatja, hogy milyen eszközöket vessen be vezetőként munkatársai motiválására, mi az, ami biztosan működik, mi nem.

Vezetői készségfejlesztő képzések részletei és a jelentkezési felület az alábbiakban, az adott képzéshez tartozó linkre kattintva megtalálhatók!

CÉGES MEGRENDELŐK FIGYELMÉBE!
A Magyar Turizmus Akadémia képzései 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők. Az érdeklődéseket Marosi Emese várja a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail-címen.


2023. március 8. / 9:00–16:00 óra
Vezetői hatékonyságfejlesztés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel
A tréning abban nyújt segítséget, hogy a vezetők személyes viselkedési erősségeik, motivációjuk azonosítása és megerősítése révén megteremtsék a belső stabilitásukat és fejlesszék agilitásukat, azaz a kreatív reagáló készségüket.

Jelentkezési határidő: 2023. március 2.

FIGYELEM! Ez a képzés MOST INGYENES saját Innermetrix DISC Plus személyiségelemzést tartalmaz, melynek segítségével megértheti saját vezetői és ezáltal kollégái viselkedését és motivációját is.

A képzés kedvezményes részvételi díja: 60 000 Ft/fő + áfa

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY: Amennyiben február 17-ig elküldi jelentkezését és befizeti a részvételi díjat, a képzés ára: 40 000 Ft/fő + áfa


2023. március 22. és 29. / 9:00–13:00 óra és április 5. / 10:0012 óra
Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés
Bármilyen turisztikai szakterületen olyan vezetőknek szól ez a képzés, akik megerősítést vagy új ismereteket, módszereket szeretnének kapni ahhoz, hogy napi munkájukat eredményesebbé, vezetői kommunikációjukat egyértelműbbé, konfliktusaikat menedzselhetővé tudják tenni.

A 3 alkalmas online képzés kedvezményes részvételi díja: 60 000 Ft/fő + áfa
Jelentkezési határidő: 2023. március 16.


2023. április 19. / 9:00–13:00 óra és április 26. / 9:00–11:00 óra
Motiválj egyszerűen és eredményesen!
Tréning vezetőknek, amely megmutatja, hogy milyen eszközöket vessenek be munkatársaik megtartására, ösztönzésére.

A 2 alkalmas online képzés kedvezményes részvételi díja: 30 000 Ft/fő + áfa
Jelentkezési határidő: 2023. április 13.

(X)


Borítókép: 123rf.com