Márton-napi Libalakoma és belföldi téli kampány – indul a regisztráció

Forrás: turizmus.com

 2020. november 04. 14:36

A Magyar Turisztikai Ügynökség a közeljövőben két országos forgalomélénkítő kampányt tervez. November 6. és 15. között a Szent Márton-napi hagyományokat, majd november 16-tól Magyarország téli élménykínálatát népszerűsítik a kampányok.

A tél a feltöltődés időszaka, ekkor kerülnek igazán fókuszba a hazai wellnesslehetőségek, a közös családi elvonulások, a szezonális gasztronómia, a kulturális élmények és újabb rejtett csodák felfedezése. Az MTÜ november első felében arra invitálja a lakosságot, hogy idézzük meg közösen Szent Márton legendáját, és ünnepeljük Márton napját libaételek és friss újbor kóstolásával. November második felétől pedig arra kívánja felhívni a magyar családok, párok, baráti társaságok figyelmét, hogy fedezzék fel a hidegebb hónapokban is a biztonságos és élménydús belföldi utazási lehetőségeket, a télen is csodás kirándulóhelyeket, és az egyedülálló gyógy- és termálfürdőinket – áll a felhívásban.

Indul a regisztráció a Magyar Turisztikai Ügynökség legújabb kampányaira

Fotó: MTÜ

A Magyar Turisztikai Ügynökség a kampány során szálláshelyek, vendéglátó egységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számít.

Várja

  • turisztikai attrakciók és szolgáltatók (például szálláshelyek, wellnessfürdők, múzeumok, stb.) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítése céljából. A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2020. november 16. és 2021. január 3. között Magyarország télen is vár! néven speciális ajánlatot hoznak létre.
  • azon éttermek jelentkezését is várják, amelyek a Márton-napi gasztronómiai hagyományok megismertetése és népszerűsítése érdekében működnének együtt a november 6–15. közötti időszakban, és ehhez kapcsolódóan az újborra és a libára épülő menühöz Márton-napi Libalakoma néven speciális ajánlatot hoznak létre.

 

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

Kérik, hogy a Márton-napi Libalakoma kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb november 5-ig, míg a Magyarország télen is vár! kampány esetében november 11-ig szíveskedjenek jelezni az ITT elérhető adatlap kitöltésével.

Továbbá arra kérnek minden turisztikai egységet, hogy tartsa szem előtt az MTÜ Covid-kézikönyvében megfogalmazott ajánlásait. A biztonság továbbra is rendkívül fontos szempont az utazások során, ezért kérik, fordítson minden szolgáltató kiemelt figyelmet a lehető legbiztonságosabb körülmények megteremtésére.

További kérdés esetén írjon a kampany@mtu.gov.hu e-mail címre.