Még lehet csatlakozni a Budapest Guide–Budapest Cardhoz

Forrás: turizmus.com

 2018. december 05. 17:50

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) meghosszabbította az egyénre szabott megjelenési lehetőségek időpontját a katalógusban.

2018. december 31-éig lehet felületet igényelni a BFTK-tól.

Aki csatlakozik a BFTK Partneri köréhez, az bekerül a főváros hivatalos, minőségi szolgáltatókat kínáló kalauzába, a Budapest Guide – Budapest Card katalógusba. Az információk így a város közel 300 terjesztési pontján, valamint online juthatnak el a turistákhoz.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) tájékoztatja az érdeklődőket, hogy hivatalos turisztikai kiadványait tekintve folyamatosan készül – a 2019. április hónaptól érvényes – új turisztikai évadra.

Nyolc nyelven jelenik meg a katalógus

Fotó: turizmus.com

A Budapest Guide – Budapest Card katalógus nyolc nyelven megjelenő kiadványában való megjelenési lehetőséget most hosszabb időtartamban és egyénre szabottan ajánlja a BFTK.


Az akcióról és az aktuális listákról itt tájékozódhat.

A turisztikai kiadványban való hirdetés kapcsán Sali Máriát, a BFTK média portfólió értékesítési referensét lehet keresni a sali.maria@budapestinfo.hu email címen.

A közös eredményesség érdekében a BFTK felkínálja a Budapest Card terméke elfogadóhelyi-hálózatához való csatlakozási lehetőséget is. A Budapest Card – a főváros hivatalos turisztikai városkártyája – partnerei közt jelenleg több mint 100 turisztikai szolgáltatót tudhat.

Kérdésekkel a BFTK Budapest Card divízióját lehet keresni: a +36 1-486-3325-ös telefonszámon, illetve a sales@budapestinfo.hu e-mail címen.

Kapcsolódó cikkek