Még lehet csatlakozni a Turizmus Világnapjához

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 17. 11:11

A turisztikai szolgáltató partnerek kérésére meghosszabbította a jelentkezési határidőt a BFTK, így augusztus 25-éig lehet csatlakozni a kezdeményezéshez.

A Turizmus Világnapjához kapcsolódóan a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) tavaly nagy sikerrel, közel 2000 érdeklődő részvételével indított útjára egy turisztikai nyílt napot. A szervezet a 2016. évi rendezvény mintájára idén is várja mindazon turisztikai szolgáltatók, Budapest Card-partnerek jelentkezését, akik szeptember 27-én valamilyen akcióval, különleges programmal csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A BFTK ezzel a kampánnyal a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel. Ennek érdekében kéri a jelentkezni kívánókat, hogy – akár egy általuk meghatározott létszámkorlát erejéig – ingyenes vagy kedvezményes programmal, felajánlással (pl. ingyenes tárlatvezetés, ingyenes részvétel az adott programon, kedvezményes étel- és italfogyasztás, kedvezményes vagy ingyenes belépőjegy stb.) csatlakozzanak a Turizmus Világnapjához.

 

Az eseménysorozat számára a www.budapestinfo.hu felületen külön aloldalt hoz létre a szervező, ahol az érdeklődők – a turisztikai szolgáltatók által meghatározott létszámkorlát erejéig – szeptember elejétől regisztrálhatnak az egyes programokra. (A programokon történő részvétel csak az előzetesen regisztráltak számára lehetséges.) A regisztrációt a BFTK kollégái kezelik, akik a regisztráltak listáját megküldik majd az egyes programszervezők számára.

A BFTK a világnaphoz kapcsolódó programokról hírlevelek, sajtóhírek, PR-megjelenések, a szakmai társszervezetek révén és egy sajtótájékoztató formájában tájékoztatja majd az érdeklődőket.

A kitöltött jelentkezési lapokat a regisztracio@budapestinfo.hu e-mail címre várják 2017. augusztus 25-ig.

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Monostori Diána / Garbai Nóra
Telefonszám: +36-1-486-3302
E-mail cím: regisztracio@budapestinfo.hu