Még lehet jelentkezni a Corvinus kulturális turisztikai menedzser / szakközgazdász képzésére

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. január 11. 16:38

A képzés az egyetemtől megszokott magas színvonallal várja a jelentkezőket.

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány támogatja a képzést, ennek révén a két féléves képzés első féléve térítésmentes. Jelentkezni ezen az oldalon lehet.

Bódis Gábor

Fotó: Budapesti Corvinus Egyetem

„A turizmusban szükségszerűen bekövetkező léptékváltás magával hozza azt is, hogy a térségek és desztinációk fizikális fejlesztésén túllépve, szemléletük a kultúra, a fogadó- és a vendégtársadalom közötti viszonyrendszer, az értékkifejezés, bemutatás és megőrzés felé irányul" – mondta Bódis Gábor, a Corvinus Turisztikai fejlesztési menedzser/szakközgazdász szakirányú képzésének oktatója.

Az önálló és csoportos, kreatív munkára épített, neves egyetemi és gyakorlati szakemberek által vezetett kurzus kitér a látogatás változatos értékláncainak megtervezésére, a látogatói attitűdök és magatartás-minták azonosítására, a programok szegmentálására, testre szabására, a kommunikáció és a médiakapcsolatok hatékony technikáinak elsajátítására annak érdekében, hogy emlékezetes pillanatokat, autentikus élményeket szerezzenek a látogatóknak és a helyben élőknek, felelősen és fenntartható módon.

A képzést azoknak ajánlják, akik már aktívan dolgoznak a kulturális turizmus területén, ugyanakkor szeretnék a legkorszerűbb látogatómenedzsment-tudással jövőképessé tenni a desztinációjukat. A kooperáció, az alkalmazkodás képessége és az inkubáció jelenti ma a versenyképességet, ami minden ezen a területen dolgozó szakember saját elvárása is, ezek elsajátításában segítik hallgatóikat.