Még lehet jelentkezni a Kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzésre

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. január 26. 08:00

2023. január 31-ig lehet jelentkezni a Budapesti Corvinus Egyetem februárban induló, egyéves, levelező rendszerű, ösztöndíjas kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzésre és szakközgazdász képzésére.

A Budapesti Corvinus Egyetem Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont (korábbi nevén Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont) immár negyedik alkalommal indít Kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzést és szakközgazdász-képzést.

Az oktatásban részt vesznek a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói mellett a turizmus szakma legkiválóbb szakemberei, köztük a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai is.

Az oktatás célja olyan kulturális turisztikai menedzserek képzése, akik gyorsan és kreatívan tudnak alkalmazkodni a változásokhoz.

„A most induló Kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzést ajánlom mindazoknak, akik a meglévő szakmai ismeretük mellé további, széles körű információkat szeretnének az aktuális irányokról, trendekről, mindezt kiváló szakmai kapcsolatok kialakításának lehetőségével! Szívből ajánlom a képzést!” Lőrincz Ágnes szakközgazdász

„Elsősorban ismeretbővítést és tudáskorszerűsítést ad a két félév a hallgatóknak. A jelenlegi egyetemi oktatásban már nem elég a kapott tudásanyag elsajátítása, azonnal kell alkalmazni a hallottakat. Önálló kutatással, akár saját szakterületünk elemzésével kibővítve kell alkalmazni, prezentálni a tanultakat. A csapatmunka megtanított az egyéni képességek szinergikus összehangolására. A képzés alatt nemcsak a tanároktól, az előadásokból kaptunk új ismereteket, hanem egymástól is. A képzési struktúra messzemenően figyelembe veszi a hallgatók munkahelyi és szakmai leterheltségét is.” Péli Nagy Kata közgazdász-médiaszakember

A képzések két félévesek, levelező munkarendűek. Kéthetente péntek délután és szombaton, blokkosított rendszerben folyik az oktatás.

Tandíj: 430 000 forint/félév

Az első félév tandíját az ösztöndíjpályázaton sikeresen teljesítő hallgatók részére a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány fizeti. A pályázó hallgatók szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján jelentkezhetnek a képzésre. A képzés elvégzését követően a közgazdászok szakközgazdász oklevelet kapnak, minden más egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkező turisztikai fejlesztési menedzser lesz.

Fontos információ, hogy ha egy munkahelyről legalább 3 fő jelentkezik, akkor számukra 390.000 Ft/félév a tandíj.

A program szakmai tartalmával kapcsolatban a szakfelelős ad tájékoztatást.

Szakfelelős: Dr. Jászberényi Melinda egyetemi docens (jaszberenyi@uni-corvinus.hu).

További kérdés esetén írjon a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu címre.

Szak indítása: 2023. február

Jelentkezési határidő: 2023. január 31.

A jelentkezési felület eléréséhez kattintson IDE!

(X)

 

Elsősorban ismeretbővítést és tudáskorszerűsítést ad a két félév a hallgatóknak