Még regisztrálhat a Magyar Turizmus Akadémia utolsó két nyári webinarjára

Forrás: turizmus.com

 2021. július 05. 15:13

A Magyar Turizmus Akadémia szakmai anyagai és tudástára mellett elindította "Tudással felvértezve" címmel díjmentes nyári webinarsorozatát.

Az első két webinar Toborzás, kiválasztás, interjútechnika és Vezetői viselkedés és motiváció témában nagy sikerrel debütált. Július 8-án folytatódik a vezetői viselkedés témakör, a profi feladatkiosztás és visszajelzések adásának bemutatásával. Július 14-én pedig a többgenerációs csapatok együttműködéséről lesz szó egy rövid előadás, majd pedig Kőrössy Zoltán, az Eventrend Holding Kft. alapító tulajdonosa jó gyakorlatának bemutatásában.

Az egyes webinarok részletes programja és regisztrációs felülete az alábbi linkeken érhető el:

2021. július 8., csütörtök 9.00-10.00
Vezetői viselkedés és motiváció II. – A visszajelzések ereje – motiválunk vagy demotiválunk?

A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

2021. július 14., szerda 9.00-10.00
Multigenerációs együttműködés munkahelyen – Hogyan érjük el, hogy jól működjön a csapatunk?

A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

A webinarok díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek. Folyamatosan, az események kezdetéig lehet regisztrálni. A regisztrációt a rendszer automatikusan visszaigazolja, az abban található linken keresztül lehet majd csatlakozni a webinarokhoz.

A Magyar Turizmus Akadémia célja egy olyan turisztikai szakmai közösség építése, ahol a tudás és a tudásmegosztás érték. Ehhez kíván szakmai tartalmaival, webinarjaival, illetve a későbbiekben e-learning és személyes képzéseivel hozzájárulni.