Még néhány napig él az Early Bird kedvezmény a Corvinus Kulturális Turisztikai Menedzser/ szakközgazdász képzésén

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. december 14. 08:00

A másoddiplomát adó képzés az egyetemtől megszokott magas színvonallal és kiemelkedő oktatói körrel várja a jelentkezőket.
A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány támogatásának köszönhetően a két féléves képzés első féléve térítésmentes. Ráadásul aki 2023. december 20-ig jelentkezik a képzésre, az az Early Bird kedvezményt is igénybe veheti. Jelentkezni ezen az oldalon lehet. A jelentkezési határidő 2024. január 15.

Az önképzés a legjobb befektetés, különösen igaz ez a válságokkal terhelt időszakokban. A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék a legkorszerűbb látogatómenedzsment-tudással jövőképessé tenni a desztinációjukat. A kooperáció, az alkalmazkodás képessége és az inkubáció jelenti ma a versenyképességet, ami minden ezen a területen dolgozó szakember saját elvárása is, ezek elsajátításában segítjük hallgatóinkat.

A kultúra és az újturizmus világa a sikeres együttműködések optimális rendszeréről és hálózatok építéséről szól. A képzés során hallgatók nemcsak elsajátítják ezt a korszerű szemléletet, hanem maguk is részesévé válnak az újturizmus és a kultúra világát formálók nagyszerű közösségének – mondta a képzésről Kovács Balázs, a képzés oktatója, egyben a GD Consulting alapítója.

Kovács Balázs, a képzés oktatója

Fotó: GD Consulting

A végzés után számos lehetőség nyílik a hallgatók előtt. A diplomások kulturális intézményekben, múzeumokban, idegenforgalmi szervezeteknél is dolgozhatnak, vagy akár saját vállalkozásukat is elindíthatják az iparágban.

(X)