Meghívó a STORIE nemzetközi turisztikai képzési projekt zárókonferenciájára

Forrás: turizmus.com

 2021. április 08. 17:21

Április 22-én rendezik meg online formában az Erasmus+ program keretében a STORIE elnevezésű projekt zárókonferenciáját, melyen előzetes regisztráció után ingyenesen lehet részt venni.

Április 22-én (csütörtök) 9.00–11.30 között rendezik meg online formában a STORIE elnevezésű projekt zárókonferenciáját.

A rendezvényen bemutatják a projektben részt vevő öt ország (Ciprus, Horvátország, Litvánia, Magyarország, Spanyolország) együttműködésével kifejlesztett, az érdeklődők számára ingyenesen elérhető STORIE elektronikus tananyagot, ezen országok turisztikai termékfejlesztési mintaprojektjeit, valamint a STORIE projekt további eredményeit.A rendezvényre elsősorban vidéki turisztikai kisvállalkozások, turisztikai nonprofit szervezetek, egyesületek, oktatási intézmények vezetőinek és munkatársainak jelentkezését várják, akik szeretnének gyakorlatias segítséget és naprakész tudást kapni, valamint nemzetközi jó példákat megismerni a szellemi kulturális örökségen alapuló fenntartható  turisztikai termék létrehozásában és népszerűsítésében.

Az előadások magyar és angol nyelvűek lesznek, a rendezvény teljes időtartama alatt angol-magyar szinkrontolmácsolást biztosítanak.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely ezen a linken érhető el. A regisztráció után a megadott e-mail címre küldik el a csatlakozáshoz szükséges linket.

Regisztrációs határidő: 2021. április 20. 16.00 óra.

A termékfejlesztéssel, az online és offline marketinggel, közösségi médiával, kreatív technikákkal és szellemi kulturális örökséggel mint turisztikai termékkel foglalkozó innovatív tanulási program tananyaga is térítés nélkül lesz elérhető az érdeklődők számára – közölték a szervezők.