MEGHÍVÓ: CheckINN UP szakmai workshop

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 21. 12:07

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezi éves szakmai rendezvényét, a CheckINN UP szakmai workshopot. A szeptember 30-án megrendezendő esemény témája „újhullámok a turizmusban".

A program nem csak megjelenésében, de tartalmában is egészen új vizekre evez: a panelbeszélgetésekben betekintést nyerhetünk a női vezetők turizmusban betöltött szerepébe, valamint a design thinking turizmusban történő alkalmazási lehetőségeibe. De bővebben hallhatunk majd a jövő közlekedéséről, valamint trendekről és prognózisokról, amelyek meghatározóak lesznek az elkövetkezendő időkben.

Idén az öt panelbeszélgetés mellett két izgalmas keynote előadással is készülnek a szervezők, amelyek a Google és Mastercard bevonásával valósulnak meg.

A Google-től Moldován Anna, account & industry manager az utazási trendekkel kapcsolatos kilátásokról fog beszélni, a Google keresések függvényében.

 

A Mastercardtól pedig Szász Ferenc üzletfejlesztési Igazgató a digitális fejlesztésekhez, illetve a kártyás fizetéshez kapcsolódó tapasztalatait fogja megosztani a közönséggel.

A szakmai tartalomhoz egy rendhagyó helyszín is párosul: a Moszkva sétányon található Stopper Úszóház rendezvényhajó fogadja majd a Duna vizén a résztvevőket. A szakmai program során a vendégek számára pedig meglepetéseket is tartogatnak a szervezők.

A rendezvény helyszíne, a Stopper Úszóház

Fotó: MTSZA

A CheckINN UP idei helyszíne a Stopper Úszóház lesz: https://stopperuszohaz.hu/

Időpont: 2022. szeptember 30., 9:00-15:00

Az előadókkal, tartalommal kapcsolatban bővebben az alábbi weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők. A helyszín korlátozott befogadói képességére való tekintettel szabad helyek limitált számban érhetőek el, a részvétel pedig regisztrációhoz kötött, amely ezen a linken érhető el.

A szükséges adatok megadásával, majd a REGISZTRÁLOK gombra kattintással lehet véglegesíteni a jelentkezést. Ezt követően a szabad helyek függvényében a szervezők visszaigazolást fognak küldeni a megadott email címre.

A CheckINN UP workshop programja:

 

A tavalyi rendezvény szakmai tartalma az alábbi linken érhető el, a rendezvényről készült Turizmus.com magazin tematikus külön számát pedig ezen a linken tudják elolvasni.