Meghívó: Konzultáció Budapest Turizmusfejlesztési Stratégiájáról

Forrás: turizmus.com

 2021. január 13. 17:30

A Budapest Brand Nonprofit Zrt. meghívja a budapesti turisztikai szakma képviselőit a január 25-én 9 és 12 óra között tartandó szakmai konzultációjára, melynek témája a készülő Budapest Turizmusfejlesztési Stratégia.

A Budapest Brand Nonprofit Zrt. elsődleges célja, hogy összekösse a várost alkotó közösségeket, elmesélje a Budapestet meghatározó történeteket, és egyedi élményt adjon az itt élőknek és az ide látogatóknak egyaránt.

Fontos számunkra, hogy feltérképezzük és megmutassuk a városban rejlő lehetőségeket, közösségeket építsünk és egy élhető, szerethető városképet közvetítsünk a budapestieknek és a Budapestre látogatóknak.

Ezen célkitűzésünk megvalósításához alapvető feladatunk a Budapesti Turizmusfejlesztési Stratégia kidolgozása a fő alappilléreink, a sokszínűség, a fenntarthatóság és a biztonságosság mentén.

Lehetőséget biztosítva a párbeszédre várjuk a budapesti turisztikai szakma képviselőinek megtisztelő jelentkezését egy szakmai konzultációra a készülő stratégiával kapcsolatban.

A konzultáció időpontja: 2021. január 25. hétfő 9.00-12.00 óra

Helyszín: A pandémiás helyzetre való tekintettel a konzultáció online formában kerül megrendezésre Zoom applikáción keresztül. A regisztrációt követően küldjük a csatlakozási linket.

Téma: Budapest Turizmusfejlesztési Stratégiája

REGISZTRÁCIÓ ITT >>>

(A Zoom meeting maximális létszáma 100 fő. A létszámkorlát miatt egy szervezettől egy fő regisztrációját tudjuk elfogadni. További résztvevőket akkor tudunk beregisztrálni, ha a 100 fős létszámkorlát nem telik meg. A résztvevők listáját a jelentkezések beérkezése sorrendjének megfelelően készítjük el.)

Jelentkezési határidő: 2021. január 22. 17.00

A COVID-19 járvány miatt ma különösen fontos az összefogás a turisztikai szakmában, visszaigazolásukra és jelenlétükre feltétlenül számítunk!

(X)