MEGHÍVÓ - MICE Business Day

Forrás: turizmus.com

 2015. november 09. 16:56

Kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli rendezvényhelyszínekre? Érdeklik a legújabb trendek, csapatépítő vagy incentive ötleteket keres? Akkor Önnek is ott a helye a december 1-jén az első ízben megrendezésre kerülő MICE Business Day nemzetközi üzleti turisztikai workshopon!

Időpont: 2015. december 1., kedd 9.00-18.00

Helyszín: Groupama Aréna (1091 Budapest, Üllői út 129. )

A MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív és üzleti utazási szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat a hazai és külföldi konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók, rendezvényszervezők részére.

 

Ha Ön utazási irodát, konferencia/kongresszus-szervező vagy tréning céget, rendezvény- vagy reklámügynökséget képvisel, esetleg vállalati utaztató, rendezvény vagy incentív szervező, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen.
A kötelező online regisztrációs ívet és további információt ITT TALÁL>>

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat.
További információt ITT TALÁL>>

A rendezvényre való belépéshez minden látogatónak minimum 4 kiállítóval kell előzetesen meetinget leegyeztetnie az online órarendben.

Azon vendégeinket, akik legalább 7 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, megajándékozzuk egy ingyenes belépővel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér VIP váróiba és ingyenes Business Traveller Hungary magazin előfizetéssel.

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket!

www.micebusinessday.hu

Az esemény hivatalos facebook oldala >>