Megjelent a Budapest’s Finest nyári száma

Forrás: turizmus.com

 2018. június 26. 11:00

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ negyedévente megjelenő, prémium turisztikai és kulturális magazinja ezúttal kulináris, kulturális, várostörténeti- és építészeti kalandokra hívja az olvasót.

Kis cukrászdák finomságait, híres kávéházak süteményeit és egy tradicionális magyar édesség receptjét is tálalja a kiadvány. A macaron, sós mogyoró mousse és a Rigó Jancsi útvesztőjében élőben angol nyelvű kalauzolást kap az érdeklődő. Estefelé egy hűs pincében – ugyancsak angol nyelvű – tájékoztatással szolgál Bánfalvi Gábor és Carolyn vállalkozása, a TastingTable a legfinomabb magyar borokról.

Kulturális és cukrászati csemegéket is ajánl a kiadvány

Fotó: turoz,us.com

A magazin kulturális csemegét is kínál: Frida Kahlo, a mexikói festészet legismertebb alkotójának képeivel először találkozhatnak „élőben”a látogatók a Magyar Nemzeti Galériában. A Budapesti Nyári Fesztivál a festői Margitszigeti Szabadtéri Színpadon olyan világsztárokat felvonuló programmal várja közönséget, amely a zene és tánc nemzetközi nyelvén szól hozzájuk. Fény, nagyság, felívelés, a magyar kultúra sokszínűsége, de válság, háborúság is tükröződik azokban a több évszázados emlékekben, amelyek a budai Várban és környezetében az építészetben megjelennek. Emellett a Budapesthez közeli Visegrádra és Esztergomba is elviszi az olvasót a Budapest’s Finest.

Bővebben ITT olvashat a tartalomról.

A magazint a szokásos módon a kiadvany@budapestinfo.hu elérhetőségen lehet megrendelni.