Megjelent a Turizmus Bulletin legfrissebb száma

Forrás: turizmus.com

 2018. január 30. 12:08

A Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézetén belül működő Turizmus Kutató és Továbbképző Központ felvállalta a lap megjelenésével kapcsolatos koordinációt.

Ennek köszönhetően folytatódik az 1997-ben alapított szakmai és tudományos folyóirat kiadása. A XVII. évfolyam két, összevont, 5-5 tanulmányt tartalmazó kiadványban lát napvilágot, a most elkészült 1-2. és a már tördelés alatt álló 3-4. számban. A XVIII. évfolyamtól évi négy különálló számot adnak ki, amelyekben számonként 4-6 cikk jelenik majd meg.

A Turizmus Bulletin 2017. 1-2. számának címlapja

Fotó: turizmus.com

A Turizmus Bulletin tudományos profilját a "Lektorált tanulmányok", szakmai arculatát a "Műhely" rovat testesíti meg. A folyóirat alapvető szerkesztési elve, hogy a korábbi tradíciókat megőrizve egyszerre szólítsa meg a turisztikai felsőoktatásban, az akadémiai, valamint más kutató- és háttérintézményekben, a közigazgatásban, a döntés-előkészítésben, a tanácsadásban, a non-profit szférában, a szakmai érdekképviseletekben és a gyakorlat legkülönbözőbb szegmenseiben dolgozó, a turizmust hivatásuknak tekintő olvasókat. (x)