Megjelent az Innováció a turizmusban című kötet

Forrás: turizmus.com

 2022. május 23. 14:19

Új kiadvánnyal bővült az Akadémiai Kiadó Turizmus és mobilitás című könyvsorozata, az új kötet célja, hogy az olvasót végigvezesse a turizmusinnováció értelmezési területein.

Az Akadémiai Kiadó Turizmus és mobilitás című könyvsorozata hat magyar és két angol nyelvű kiadvánnyal bővült idén tavasszal.

A könyvsorozat célja, hogy korszerű ismereteket közvetítsen a turizmus alap- és mesterképzés, valamint a posztgraduális képzés hallgatói számára. A kiadványokban az elméleti tudás mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a hazai és nemzetközi jó gyakorlatok, így haszonnal forgathatják a sorozat köteteit a turizmus területén dolgozó, ismereteiket felfrissíteni vágyó szakemberek is. Az immár 24 kötetből álló könyvsorozat szerkesztője Jászberényi Melinda, a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing Intézet egyetemi docense.

Az Innováció a turizmusban című kötettel bővült a könyvsorozat

Fotó: Akadémiai Kiadó

A könyvsorozat legújabb, Innováció a turizmusban című kötetét Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere, Keller Krisztina, a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing Intézet egyetemi docense, valamint Birkner Zoltán, a Pannon Egyetem egyetemi docense szerkesztette.

A könyv célja, hogy az olvasót végigvezesse a turizmusinnováció értelmezési területein. Az innováció fogalmának, folyamatának, modelljeinek, rendszerének, mérési lehetőségeinek bemutatását követően a szolgáltatási szektor innovációs potenciálja kerül áttekintésre, a megértést hazai és nemzetközi példák segítik. A turisztikai alrendszerekben felismerhető innovációs elemek, folyamatok bemutatását követően a szerzők a tudás létrehozásának és menedzsmentjének fontosságára is rávilágítanak a turizmusban és az innovációs folyamatokban.

Az Innováció a turizmusban című kötet itt, a sorozat további részei pedig itt érhetők el.