Megvan az MTÜ 2022-es Kiemelt Partner Pályázat nyerteseinek listája

Forrás: turizmus.com

 2022. október 03. 17:25

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kiemelt Partnerei számos előnyben részesülnek és idén újításként a vásárok esetében az Innovatív Turisztikai Termékcsomag pályázatra jelentkezve a korábbi 50%-os kedvezmény helyett 100%-os kedvezményt nyerhetnek.

A Kiemelt Partner Program Pályázatot az MTÜ 2018-ban vezette be annak érdekében, hogy erősítse együttműködését a magyar turisztikai szakma partnereivel. A nyílt pályázatra a tavalyi évhez hasonlóan idén is 14 kategóriában nyújthatták be kérelmüket a jelentkezők.

Jelentkezni egy piac- és termékfókuszú kérdéseket tartalmazó online kérdőív kitöltésével lehetett. A jelentkezés feltételeit és az elbírálás részleteit az MTÜ a jelentkezés időszakában saját honlapján tette mindenki számára elérhetővé és átláthatóvá - ismertette a szervezet lapunkhoz eljuttatott közleményében.  A pályázatokat egy szakmai szövetségekből álló grémium bírálta el, amely a MABEUSZ, a MUISZ, az MSZÉSZ, az MTSZA és az MTÜ 1-1 delegált tagjából állt.

A 2022. évi Kiemelt- és Edukációs Partner Program pályázat nyerteseinek listája ITT tekinthető meg.

Idén a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága a hatékonyabb értékesítési tevékenység érdekében új, termékfókuszú értékesítési stratégiát dolgozott ki, amelynek célja, hogy a vendégéjszaka szám növekedést egy új, termékfókuszú szemlélet bevezetésével célzottan érje el. Az MTÜ minden vásár esetében külön felhívást küld a Kiemelt Partnerek számára, amelyben részletezi a termékcsomaggal kapcsolatos elvárásait és a jelentkezés feltételeit. A pályázatra beküldött csomagajánlatot egy 6 fős szakmai grémium bírál el. Azt, hogy az adott vásáron hány kiemelt partner élhet a 0%-os részvételi díj lehetőségével, a vásár mérete határozza meg és a felhívásban mindig feltüntetésre kerül. A vásárokra vonatkozóan az Innovatív Turisztikai Termékcsomag pályázatra jelentkezés részletei és az elbírálás kritériumai ITT találhatók.

Mindezek mellett a Kiemelt Partnereknek lehetőségük lesz egyes aktivitásokhoz és küldőpiaci profilhoz illeszkedő innovatív termékeket és csomagokat kidolgozni, amelyeket az MTÜ kollégái sales callok, workshopok és egyéb rendezvények keretében segítenek értékesíteni a külpiacokon.

Ezekről a lehetőségekről minden esetben az aktivitáshoz kapcsolódó küldőpiac nemzetközi piacszakértője küld tájékoztatást a partnerek számára.

(Borítókép: 123rf.com)