MICE BD KÜLÖNSZÁM

Forrás: turizmus.com

 2022. január 01. 01:00

OKTÓBERBEN ÚJRA MICE BUSINESS DAY!

A turizmus covid utáni regenerálódásának biztató jeleként a korábbi években megszokottnál is nagyobb az érdeklődés Magyarország nemzetközi színterű üzleti turisztikai workshopja iránt.

Rekordszámú, több mint száz kiállító jelentkezett a MICE Business Day-re, az érdeklődők a 4-5 csillagos szállodák, rendezvényhelyszínek, programgazdák és rendezvényszolgáltatók képviselőivel egyaránt találkozhatnak a MICE-szektor legnagyobb hazai seregszemléjén.

külföldi desztinációk között képviselteti magát a Máltai Idegenforgalmi Hivatal, a Szlovák Turisztikai Képviselet, a Horvát Idegenforgalmi Közösség, a Spanyol Turisztikai Hivatal és számos nemzetközi szálloda is. A szlovák régiók és hotelek kiemelkedően magas számban képviseltetik magukat.

Ismerkedjen meg kiállítóinkkal, olvassa el rövid bemutatkozásukat az esemény honlapján található kiállítói listában!

A turisztikai nagyágyúk prezentációit bemutató szakmai konferencia és a B2B-tárgyalások mellett az idei MICE Business Day vendégei bepillantást nyerhetnek gasztronómiai művészet műhelytitkaiba a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or hazai döntőjén.

Amennyiben Ön az üzleti és egyéb rendezvények, konferenciák, incentive utak családi napok, céges események, csapatépítő tréningek szervezésében döntéshozó vagy döntés-előkészítő munkatárs, és szeretne új szolgáltató partnerekkel tárgyalásokat lebonyolítani, úgy szakmai vásárlóként várjuk. Az ingyenes részvétel feltétele előzetesen minimum öt tárgyalási időpont lefoglalása.

Ha a szakmai konferenciára kíváncsi, illetve szeretne eltölteni egy napot a MICE-terület szakértőivel, akkor látogatóként, szakmai jegy megváltásával tud részt venni a kötetlen networkingre is lehetőséget kínáló
MICE Business Day-en.

További információk a részvételi lehetőségekről a rendezvény hivatalos honlapján érhetőek el.

Kérdés esetén a mice@turizmus.com címen állunk rendelkezésükre.

 

Kedvcsinálóként nézze meg a 2022-es és 2021-es MICE Busines Dayen készült képgalériákat! (A galériák megtekintéséhez kattintson a képekre!)

MICE Business Day 2022, Anantara New York Palace Budapest Hotel

 

MICE Business Day 2021, SZAKMAI FÓRUM, Hungexpo Kongresszusi Központ

 

MICE Business Day 2021, TÁRGYALÓTÉR, Hungexpo Kongresszusi Központ


MICE Business Day 2021, ÉLMÉNYTÉR, Hungexpo Kongresszusi Központ