MICE Business Day Budapest másodszor

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 18. 13:33

A tavalyi évben nagy sikerrel debütáló MICE Business Day Budapest nemzetközi üzleti turisztikai workshop idén november 15-én, a Várkert Bazárban várja a szakmai vendégeket. Egy kihagyhatatlan esemény az üzleti turizmusban tevékenykedőknek: izgalmas előadásokkal és konkrét üzletkötési lehetőségekkel.

Kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia és rendezvény helyszínekre? Netán céges csapatépítő vagy incentív ötleteket keres? Vagy izgalmas tréninghelyszínekre kíváncsi? Érdeklik a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendek?  Akkor Önnek is ott a helye a MICE Business Day workshopon.

MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív és üzleti utazási szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat a hazai és külföldi konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére.


Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. 
A kötelező online regisztrációs ívet itt találja >>

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat.
További információt itt talál >>

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Szakmai előadások és kerekasztal beszélgetések keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről.


A rendezvényre mintegy 200 vendéget - céges utaztatókat, konferencia/kongresszus szervezőket, tréningcégeket, rendezvényügynökségeket, incentív szervezőket  - vár a Turizmus Kft.  A magyar vendégek mellett a környező országokból is érkeznek majd szakmai látogatók. A Magyar Turisztikai Ügynökség pedig számos környező, illetve távolabbi országból is invitál hosted buyer-eket az eseményre.

Az esemény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket!