MICE Business Day: elindult a végső visszaszámlálás

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. november 07. 20:45

Már csak néhány nap van hátra a forró témákkal és erős kiállítói körrel fémjelzett MICE Business Day-ig. A november 10-i üzleti találkozó online órarendjében még van néhány időpontunk a szakmai vásárlók számára.

Indul a hajrá az utolsó szabad időpontokért: a 69 kiállítóhoz foglalható 690 tárgyalási időpont legnagyobb részét már lefoglalták az eseményre regisztrált szakmai vásárlók, egyes kiállítók azonban még rendelkeznek néhány szabad időponttal. Az online órarend szabad helyei gyorsan fogynak, ezért nem érdemes késlekedni! Ne feledje, hogy a szakmai vásárlók ingyenesen léphetnek be az eseményre, amennyiben minimum 5 időpontot foglalnak az online rendszeren keresztül a kiállítókhoz. A kötelező 5 kiállítói időpontfoglaláson túl, az idei évben először a MICE Business Day partnereinél is lehet az eseményen már megszokott „rapid randira” jelentkezni.

Nyitva az online órarend, regisztráljon szakmai vásárlóként még ma! >>>

A szakmai vásárlók ingyenesen léphetnek be a MICE Business Day-re, ha minimum 5 tárgyalási időpontot foglalnak a kiállítókhoz.

Fotó: Grósz Balázs

Kiadónk, az eseményt szervező Turizmus Kft. prioritásként kezeli a minőségi szolgáltatást nyújtó kiállítók és az igényes kereslet egymásra találását. Éppen ezért az se keseredjen el, aki nem tudott tárgyalást szervezni az általa kiszemelt szolgáltatóval, kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a kiállítók és a vásárlók egymásra találjanak a nap folyamán.

 

Szakmai program forró témákkal

A szervezők november 10-én 8.30-tól várják a látogatókat és a vásárlókat a Anantara New York Palace Hotel első emeletén.

Az eseményt nyitó, 9.00-10.30 között megtartott szakmai konferencia központi témája a fenntarthatóság, annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól nemzetközi szinten elismert szakemberek (Anne Spanjersberg, HR- és ESG-igazgató, a&o; McPartlin-Kiss Ildikó, Air France KLM Magyarország, régióvezető; Damiano Sabatino, VP & Managing Director, Travelport; Tim Fairhurst, főtitkár és politikai igazgató, ETOA) tartanak izgalmas előadásokat.

Idén is forró témákkal fémjelzik a délelőtti szakmai fórumot

Fotó: Grósz Balázs

A B2B tárgyalási blokk közvetlenül a szakmai fórum után kezdődik, a kiállítók 10.30 és 14.15 között várják rendhagyó, ám a MICE Business Day-en megszokott és eredményes rapid randikon potenciális vásárlóikat.

Az ebédet követően, 13.15-kor veszi kezdetét a délutáni kerekasztalbeszélgetés, melynek témája: Az energiaválság okozta nehézségek a rendezvényszakmában. A szakmai beszélgetés szervezője a Magyar Rendezvényszervezők- és Szolgáltatók Szövetsége.

A MICE Business Day szakmai programja 14 órakor a rendhagyó Turizmus Café felvételével zárul. A két blokkból álló beszélgetés témája:

Nyitva vagy csukva? – Cser-Palkovics András, Csordás Imre, Semsei Rudolf részvételével, valamint

A forint vesszőfutása – Buró Szilárd és Uzonyi Imre közreműködésével.

A beszélgetések moderátora Érczfalvi András, rádiós műsorvezető lesz.

 

A szokásosnál is nagyobb érdeklődés

A tavalyi évben több mint 400 résztvevő volt kíváncsi az évente egyetlen alkalommal megrendezett üzleti turisztikai csúcstalálkozóra. Az idei évben a szervezők még nagyobb részvételre számítanak, az érdeklődés kiemelkedő, a szakmai látogatók regisztrációját már a múlt héten le kellett zárni. A kiállítók szintén nagy lehetőséget látnak a hazai üzleti turizmus egyetlen fórumában: a nagyszabású eseményen közel 80 kiállító lesz jelen, köztük hazai és nemzetközi szállodák és szállodaláncok, rendezvényhelyszínek és kiszolgálóik, programgazdák, külföldi turisztikai képviseletek, éttermek és cateringcégek.

A kiállítók között sokan visszatérő vendégei az eseménynek, mások (Adventor Hotels, Continental Hotel Budapest****superior, Hilton Garden Inn City Centre, FELIX Kitchen&Bar, LUA Resort***** Balatonfüred & LUA Events, Tisia Hotel & Spa) először élnek a bemutatkozás lehetőségével. A rendezvényhez az idei évben is számos szakmai szervezet csatlakozott.

A MICE Business Dayt szervező Turizmus Kft. a minősített hosted buyer csapat számára tartalmas programot állított össze háromnapos tanulmányút keretében, melyről tartalmas beszámolót is olvashatnak.

Ne maradjon le Ön sem az év egyetlen corporate MICE rendezvényéről!