MICE Business Day: már foglalhatók a tárgyalási időpontok!

Forrás: turizmus.com

 2018. október 28. 18:00

Már foglalhatók tárgyalási időpontok a MICE Business Day csaknem 100 magyar és külföldi kiállítójához. A B2B megbeszélések mellett izgalmas szakmai program és egyéb attrakciók is várják a résztvevőket a Millenárison, november 20-án.

Ne maradjon le, foglalja le mielőbb tárgyalási időpontját az online órarendben!

Kinek ajánljuk?

Unja a megszokott céges rendezvényeket?  Szeretné megismerni a leginnovatívabb rendezvénytechnikai megoldásokat? Kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia és rendezvény helyszínekre? Netán céges csapatépítő vagy incentív ötleteket keres? Vagy izgalmas tréninghelyszínekre kíváncsi? Profi catering céget keres? Érdeklik a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendek?  
Akkor Önnek is ott a helye a MICE Business Day workshopon.



Szakmai vásárlóknak INGYENES

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként INGYENESEN vehet részt a rendezvényen.

A workshop vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit.

Regisztráljon MÉG MA a http://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php linken!

A regisztrációt követően tud tárgyalási időpontot foglalni. A rendezvényre való belépéshez minden szakmai vásárlónak minimum 5 kiállítónál kell előzetesen tárgyalási időpontot foglalnia az online órarendben. Azon vendégeinket, akik legalább 10 kiállítóhoz előzetesen beregisztrálnak és velük a helyszínen megbeszéléseket folytatnak, megajándékozzuk egy egyéves Turizmus.com magazin előfizetéssel.

Kiállítóink

A rendezvényen közel 100 cég képviselteti magát kiállítóként, köztük külföldi és hazai üzleti szállodák, konferenciahelyszínek, különleges attrakciót és incentív programokat kínáló szolgáltatók, vasúti-, légi- és hajóstársaságok, autókölcsönzők, valamint külföldi desztinációk.

A kiállítók teljes listáját a http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

Részletes információk: http://micebusinessday.hu.